Menu

Verhuisbedrijf kosten

U gaat verhuizen! Dan volgt al snel de vraag of u uw verhuizing zelf gaat regelen, of dat u graag zorgeloos wilt verhuizen en uw verhuizing uitbesteedt bij een Erkend Verhuisbedrijf. Maar een verhuisbedrijf inhuren wat zijn de kosten voor zoiets? Mondial Oostland Verhuizingen is Erkend Verhuisbedrijf en geeft u een transparant kostenoverzicht voor uw zorgeloze verhuizing. 

Verhuisbedrijf kosten

Sinds 1928 is Mondial Oostland Verhuizingen actief en wij zijn Erkend Verhuisbedrijf voor particulieren, bedrijven, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en musea, zowel op nationaal als op internationaal niveau. Afhankelijk van de hoeveelheid m3, de afstanden, benodigde materialen en transportmiddelen die ingezet moeten worden om uw verhuizing zorgeloos en soepel te laten verlopen e.d., bepalen wij als verhuisbedrijf de kosten voor uw verhuizing. De verhuismedewerkers verzorgen met plezier en professionaliteit uw zorgeloze verhuizing.

Kosten verhuizing | offerte op maat

Om de kosten van uw verhuizing te bepalen komt de verhuisadviseur van Mondial Oostland persoonlijk bij u langs. Uw verhuiswensen worden doorgenomen en er wordt een verhuisopname uitgevoerd. Daarna ontvangt u een offerte op maat met een helder overzicht van de kosten voor uw verhuizing. Neem contact op met een van onze verhuisadviseurs  0598 – 399 820 of vraag een offerte aan via onze website.

Online Videotaxatie bespaart u tijd

Heeft u weinig tijd of woont u in het buitenland en gaat u internationaal verhuizen? De Online Videotaxatie is een extra dienst van Mondial Oostland Verhuizingen. Ons verhuisbedrijf biedt u hiermee de mogelijkheid om in de avond of in het weekend een afspraak inplannen voor de verhuisopname.

U wordt door onze verhuistaxateurs op een professionele, klantvriendelijke en snelle manier geholpen en dat scheelt u veel tijd. Deze werkwijze geeft de verhuistaxateur een goede indicatie en u ontvangt snel een verhuisofferte.

Videotaxatie Mondial Oostland Verhuizingen voor een snelle verhuisopname

Mondial Oostland Verhuizingen is één van de eerste verhuisbedrijven in Nederland die u deze online videotaxatie aanbiedt, voor zowel particuliere alsook zakelijke verhuizingen, binnen Nederland en Internationaal. U kunt hier uw Online Videotaxatie aanvragen.