Menu

Verhuisbedrijf Kropswolde

Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen is als Erkende Verhuizer zeer actief in het hoge noorden. Sinds 1928 verhuizen wij vanuit onze vestiging in Kolham, Groningen, vele boedels van bedrijven en particulieren. Wij durven ons ook wel dé verhuizer van het noorden te noemen. Omdat ons verhuisbedrijf vaak verhuizingen uitvoert in de omgeving van Kropswolde, ziet u onze Erkende Verhuizers regelmatig rondrijden bij u in de regio!

Waarom verhuizen met Mondial Oostland verhuizingen?

 • Jarenlange verhuiservaring, verhuisbedrijf sinds 1928
 • Professionele verhuizers, opgeleid personeel
 • Optimale bescherming van uw waardevolle spullen, Gebruik van het juiste verpakkings- en beschermingsmateriaal, matrashoezen, schilderij dozen etc.
 • Tijdelijke opslag mogelijk in een van onze beveiligde en verwarmde opslagloodsen, uw goederen blijven in perfecte staat.

Met onze vestiging in Kolham en dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de perfecte verhuispartner voor Noord-Nederland. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Kolham!

Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen; ‘Zorgeloos verhuizen’ niet alleen in de omgeving van Kropswolde, maar ook nationaal en internationaal!

Verhuizen zonder zorgen? Dat doet u met de Erkende Verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen. Overigens verzorgt ons verhuisbedrijf niet alleen verhuizingen in Kropswolde, Groningen, Hoogezand en Veendam, maar door heel Nederland. Andere locaties in Nederland waar verhuisbedrijf Mondial Oostland o.a. verhuizingen verzorgt:

Internationaal verhuizen of emigreren? Binnen Europa, naar bijvoorbeeld Zweden of Frankrijk? Of gaat u verhuizen overzee, naar Canada of de Verenigde Staten? U kunt rekenen op Mondial Oostland Verhuizingen voor uw internationale verhuizing, onze gecertificeerde verhuizers hebben kennis van wet- en regelgeving en geen locatie is ons te ver. Neem contact op met een van onze verhuisadviseurs en ontvang een persoonlijk advies.

Verhuistips voor zorgeloos verhuizen

Verhuizen doet u niet iedere dag. Daarom geven wij u graag enkele verhuistips die bijdragen aan uw zorgeloze en soepele verhuizing.

 1. Begin ruim op tijd met pakken en pak elke dag enkele dozen in, zo blijft de verhuizing overzichtelijk.
 2. Gebruik voor elke kamer aparte dozen.
 3. Geef elke doos een nummer en vermeld naar welke kamer de doos moet worden gebracht.
 4. Maak per kamer een overzicht van de dozen en noteer bij de nummers de inhoud van de doos.
 5. Laat op het overzicht wat ruimte over voor bijzonderheden en vermelding van waardevolle spullen.
 6. Zorg dat spullen die regelmatig gebruikt worden eenvoudig terug te vinden zijn.
 7. Meet grote spullen op en check of deze door de deur passen.
 8. Verhuis een wasmachine alleen met vastgezette trommel.
 9. Bewaar belangrijke papieren in de handbagage.

Bekijk ook eens onze praktische instructie filmpjes

Verhuizen van of naar Kropswolde? Informeer naar de verhuiskosten!

Erkende Verhuizers

Wil uw weten hoe hoog de verhuiskosten zijn? Vul dan het offerte formulier in en wij sturen u een duidelijke verhuisofferte toe. Hierin staat omschrijven hoe hoog de kosten zijn maar ook welke verhuisservice u kunt verwachten.

Informatiepakket voor zorgeloos verhuizen naar Kropswolde

Zorgeloos verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen KolhamDe eerste stap naar een verhuizing is goede voorlichting. Vraag nu een informatiepakket aan met handige informatie over verhuizen. Wilt u een prijsopgave voor uw verhuizing naar of vanaf Kropswolde? Vraag dan een offerte aan!

Beveiligde boedelopslag bij Mondial Oostland Verhuizingen

Uw inboedel en bedrijfsinventaris veilig opgeborgen in de klasse 3 beveiligde en verwarmde opslagloodsen van Mondial Oostland Verhuizingen in KolhamMondial Oostland verhuizingen is ook gespecialiseerd in opslag van archieven, meubels en inboedel. Dit is ideaal als u gaat verhuizen en tijdelijk uw inboedel beveiligd wilt opslaan. Wij begrijpen dat u voor uw opslag alleen datgene wilt betalen wat u gebruikt. Daarom betaalt u bij ons per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst is van huurcontracten.

Referenties

Meer weten over de aanpak van Mondial Oostland Verhuizingen? Bekijk onze referenties.

Bedrijfsverhuizingen in Kropswolde? Mondial Oostland natuurlijk

Erkend Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen is gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen, werkplekverhuizingen en projectverhuizingenHeeft u verhuisplannen voor uw bedrijf of zorginstelling? Geen probleem bij Mondial Oostland Verhuizingen. Wij verzorgen op professionele wijze uw projectverhuizing en/of werkplekverhuizing.

Direct contact met de verhuisadviseurs van Mondial Oostland

Bel 0598 – 39 98 20 of mail naar info@oostland.com, en plan direct een vrijblijvende afspraak in om de mogelijkheden door te nemen. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Wij staan graag voor u klaar.

Mondial Oostland Verhuizingen, zorgeloos verhuizen van en naar Kropswolde!