Menu

Zorgeloze verhuizing agrarisch bedrijf van Friesland naar Alberta Canada

Mondial Oostland Verhuizingen verzorgt zorgeloze verhuizing agrarisch bedrijf van Friesland naar Alberta Canada

Drie x 40ft containers volledig gevuld agrarisch materieel, zoals tractoren, shovels, harken, hekken en combines, zeewaardig verpakt en verzegeld voor transport. Mondial Oostland Verhuizingen verzorgt de zorgeloze verhuizing van een agrarisch bedrijf, van Friesland naar Alberta Canada.

Zorgeloze verhuizing agrarisch bedrijf van Friesland naar Alberta Canada

Mondial Oostland Verhuizingen is gespecialiseerd in agrarische verhuizingen. Onze verhuizers hebben veel ervaring met het internationaal agrarisch verhuizen van boeren en tuinders naar landen zoals: Canada, Amerika, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Australië.

Ook verhuizingen in Europa verzorgen wij met enige regelmaat, bijvoorbeeld naar Ierland, Frankrijk, Noorwegen, Zweden en Denemarken. De zorgeloze internationale verhuizing van een agrarisch bedrijf begint dan ook bij Mondial Oostland Verhuizingen.

Materieel zeewaardig verpakt en containers verzegeld

Voor deze verhuizing is het materieel en de inboedel eerst zeewaardig verpakt en op vier achtereenvolgende dagen geladen  in drie stuks 40ft containers. Deze containers zijn vervolgens verzegeld en getransporteerd naar Rotterdam. Daar zijn ze op een schip geladen voor het vervoer overzee, via het Panamakanaal en Vancouver naar de eindbestemming Alberta Canada.

Ervaring met internationale agrarische verhuizingen

Veel agrariërs trekken weg uit Groningen, Friesland en Drenthe. Mondial Oostland Verhuizingen adviseert haar klanten vooraf goed over hun agrarische verhuizing en waar zij rekening mee moeten houden. Naast kennis over de manieren van inpakken en de wijze van verhuizen/verschepen, zijn onze verhuismedewerkers ook op de hoogte van wet- en regelgeving in het land van bestemming. Het is bijvoorbeeld van belang om te weten hoe de douane-inklaring gaat en hoe de controle op invoer van schadelijke stoffen verloopt, welke verhuizer de afhandeling regelt, enz.. Mondial Oostland Verhuizingen heeft deze kennis voor uw verhuizing beschikbaar.

Mondial Oostland verhuizingen op de hoogte van bepalingen | goed advies voor u

Met enige regelmaat worden de emigratielanden door Mondial Oostland Verhuizingen bezocht. Wij zijn op de hoogte van de bijzondere bepalingen en regels die gelden voor transport en invoer op continenten en afzonderlijke landen. Zo kunnen wij u voorzien van een goed advies en komt u niet voor onverwachte zaken te staan, wel zo plezierig! Maar onze service gaat verder…Mondial Oostland Verhuizingen heeft onder andere ervaring met de overdracht van de juiste papieren bij de douane. Daarnaast zorgen onze verhuismedewerkers ervoor dat uw goederen zo verpakt zijn dat deze optimaal beschermd zijn tijdens transport, overzee of over de weg, en veilig en ongeschonden aankomen op de plek van bestemming.  Zo helpen wij u om zorgeloos te verhuizen naar het buitenland.

Gaat u verhuizen of emigreren?

Laat u informeren en maak gebruik van onze verhuisdiensten: dat pakt altijd goed uit!
Mondial Oostland Verhuizingen BV adviseert u graag, wij zijn verhuizers sinds 1920, Erkende Verhuizer en aangesloten bij European Moving Group (EMG).

Mondial Oostland Verhuizingen = zorgeloos verhuizen