> Menu

Emigreren naar Canada

Gaat u emigreren naar Canada? Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen heeft jarenlange ervaring en de juiste middelen om uw waardevolle bezittingen veilig naar uw nieuwe woonadres in Canada te verhuizen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Gebruik onderstaande button en stel uw vraag direct aan één van onze verhuisadviseurs.

Stel uw vraag

Zorgeloos emigreren naar Canada

U wilt graag zorgeloos emigreren naar Canada en het professionele verhuisteam van Mondial Oostland Verhuizingen zet haar jarenlange internationale verhuiservaring graag voor u in.

Daarnaast heeft Mondial Oostland Verhuizingen een netwerk van agenten ter plaatse. Zij zijn o.a. gestationeerd in Vancouver, Calgary, Toronto, Montreal en Halifax. Mede dankzij de duizenden Nederlanders die wij in de afgelopen jaren mochten verhuizen naar Canada, hebben wij hebben met hen een goede relatie opgebouwd. Met kwaliteit van deur tot deur kunt u gegarandeerd zorgeloos emigreren naar Canada.

Ontdek binnen één minuut wat verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen voor u kan betekenen en bekijk onze video:

Uw inboedel is tijdens transport verzekerd en met de juiste middelen en verpakkingsmaterialen zorgt ons internationale verhuisbedrijf ervoor dat uw waardevolle inboedel en bezittingen optimaal beschermd zijn tijdens transport overzee. Zorgeloos emigreren naar Canada.

Vraag een offerte aan

Emigreren naar Canada

Op de website van Rijksoverheid vindt u meer informatie over dat wat u moet regelen voordat u kunt emigreren naar Canada. De verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen zijn op de hoogte van wet- en regelgeving ter plaatse en dat wat er geregeld moet worden om uw inboedel naar Canada te verhuizen en laten niks aan het toeval over. Maandelijks voeren wij meerdere internationale verhuizingen overzee en richting Canada uit. Een aantal voordelen:

  • Beoordeeld met een 9,4
  • 120 jaar ervaring
  • Erkende Verhuizers
  • Reactie < 24 uur
  • Gespecialiseerd in Canada
  • Uw inboedel is verzekerd tijdens transport
  • Nederlandssprekende agent ter plaatse

Betrouwbaar verhuisbedrijf

Mondial Oostland Verhuizingen is Erkende Verhuizer, voor u de garantie dat u zakendoet met een betrouwbaar verhuisbedrijf en dat er zuinig omgegaan wordt met uw huisraad. Voor een zorgeloze verhuizing naar Canada bent u dan ook aan het juiste adres bij Mondial Oostland Verhuizingen. Op deze pagina vindt u meer over onze kwaliteit en certificaten.

Kosten voor uw internationale verhuizing berekenen

Wilt u weten waar u aan toe bent en de kosten voor uw internationale verhuizing berekenen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, of kom direct in contact met één van onze internationale verhuisadviseurs en bel 0598 – 399 820. Of gebruik onderstaande button en vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan

U ontvangt persoonlijk advies van onze internationale verhuisadviseur. Tijdens een bezoek neemt hij al uw wensen door, denk bijvoorbeeld aan het inpakken van uw inboedel in dozen, demontage en montage van meubels en daarnaast wordt de aard en het volume van uw complete inboedel getaxeerd. Op basis hiervan ontvangt u van ons een persoonlijk advies en een offerte afgestemd op uw wensen.

De verhuizing van uw huisraad is in handen van een gespecialiseerd en internationaal opererend verhuisbedrijf. Voor u de garantie dat u volledig zorgeloos kunt emigreren naar Canada, wel zo plezierig.

Combinatie korting

Maandelijks worden er meerdere verhuizingen overzee uitgevoerd door de verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen. Met die reden kunnen wij u daarom interessante combinatie kortingen aanbieden. Benieuwd naar de combinatie korting voor uw verhuizing naar Canada? Gebruik onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag een offerte aan

Internationale verhuizing compleet uitbesteden

Wilt u uw internationale verhuizing compleet uitbesteden? Ook dat kan bij Mondial Oostland Verhuizingen. Voorafgaand aan de verhuizing naar uw nieuwe woonadres in Canada pakken onze professionele verhuizers uw waardevolle inboedel en bezittingen zorgvuldig in. Uiteraard wordt daarbij gebruik gemaakt van het juiste verpakkingsmateriaal. Het de- en monteren van grote meubels en het inkratten van uw motor of auto behoort ook tot de mogelijkheden. Wanneer u hier meer over wilt weten dan kunt u onderstaande button gebruiken en uw vraag direct stellen.

Stel uw vraag

Beveiligde opslag van inboedel, meubelen en vervoersmiddelen

U kunt uw waardevolle inboedel, meubelen en vervoersmiddelen tijdelijk of voor een langere periode opslaan in de klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten [7.500m2] van Mondial Oostland Verhuizingen in Midden-Groningen (Kolham). Ideaal wanneer u gaat emigreren en opslagruimte nodig heeft. Zo is uw inboedel veilig opgeborgen en uw spullen blijven in goede conditie, zelfs na maanden opslag. Wilt u hier meer over weten? Gebruik onderstaande button en stel uw vraag direct aan één van onze verhuisadviseurs.

Vraag een offerte aan

Download brochures

Internationale verhuizing Nederlands
Internationale verhuizing Engels
Veilig opgeborgen

Mondial Oostland Verhuizingen = Zorgeloos emigreren naar Canada!