Menu

Jaarvergadering Mondial Movers in Maastricht

Bron: Mondial Movers
Fotografie: Aron Nijs Fotografie

In het eerste weekend van juni 2022 vormde Maastricht het decor voor de jaarvergadering van Mondial Movers verhuisbedrijven. Een drie dagen durend event met tal van activiteiten voor de vertegenwoordigers van verhuisbedrijven die bij Mondial Movers zijn aangesloten. Met als centraal onderdeel de jaarvergadering, die in het Bonnefantenmuseum plaatsvond.

Jaarvergadering

Tijdens deze jaarvergadering stond Marcel de Waal [Algemeen directeur Mondial Movers] stil bij de ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Zo zijn de Mondial verhuisbedrijven, waaronder Mondial Oostland Verhuizingen, nu KSO-gecertificeerd [Keurmerk Sociale Onderneming].

Mondial Oostland Verhuizingen heeft keurmerk sociale onderneming

Mondial Movers Foundation

Ook zag Mondial Movers Foundation het levenslicht. Deze stichting zonder winstoogmerk en opgericht om armoede en eenzaamheid te bestrijden heeft verschillende initiatieven ontplooid, hieraan levert ook Mondial Oostland Verhuizingen haar actieve bijdrage.

Zo is de Speelgoededoelendoos ontwikkeld, waarin speelgoed ingezameld wordt voor kinderen die opgroeien in armoede.

In verzorgingshuizen wordt, in samenwerking met Henk Vlot (gecertificeerd miMakker), o.a. de voorstelling ZEEM georganiseerd en met de Verhuisfamilie worden mensen ondersteund die door omstandigheden moeten verhuizen, maar zelf niet de financiële middelen en het netwerk hebben om dit te regelen.

Monique Baldussi [Bestuurslid Mondial Movers Foundation] vertelde meer over de behaalde resultaten en als klap op de vuurpijl ontving Mondial Movers Foundation vanuit haar bedrijf – Gifts & Nature – een cheque ter waarde van 500,-.  Meer over de Mondial Movers Foundation vindt u op deze website.

Overhandiging Cheque aan Mondial Movers Foundation.

Awards

Tijdens deze jaarvergadering zijn ook diverse awards uitgereikt en het ‘Beste Verhuisbedrijf van het Jaar’ werd bekend gemaakt. De winnaar ontving een wisseltrofee, die door de heer Stijn Huijts [Directeur Bonnefantenmuseum] werd uitgereikt. Daarnaast werd aan deze winnaar een kunstwerk overhandigd, ontworpen door Batya van Brakel (gespecialiseerd in meditatieve kleurkunst).

Daarna was het tijd voor het informele programma en mochten alle aanwezigen deelnemen aan een stadswandeling door Maastricht, waarna werd afgesloten met een heerlijk diner op een rondvaartboot.

Over Mondial Movers

Mondial Movers, opgericht in 1990, is een samenwerkingsverband van 18 Erkende Verhuisbedrijven, met vestigingen door heel Nederland. Mondial Oostland Verhuizingen is sinds 2003 aangesloten bij dit samenwerkingsverband van Erkende Verhuizers.

Mondial Movers maakt deel uit van de European Moving Group (EMG), het Europees netwerk van verhuisbedrijven. Bijna vierhonderd Europese verhuisbedrijven nemen deel aan de EMG.