Menu

Voorstelling ZEEM

In haar missie om eenzaamheid en armoede te bestrijden heeft de Mondial Movers Foundation onlangs, geheel belangeloos, haar eerste activiteit georganiseerd. Theatermaker Henk Vlot [miMakker Tobi] heeft met zijn interactieve voorstelling ZEEM de bewoners van een zorginstelling vermaakt.
Bekijk hier de video en krijg een indruk.

Voorstelling ZEEM

De voorstelling Zeem is in samenwerking tussen Mondial Movers Foundation en theatermaker Henk Vlot tot stand gekomen en speciaal ontwikkeld voor bewoners van zorginstellingen. De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten, is gratis en kan meerdere keren op één dag gespeeld worden. Heeft uw zorginstelling interesse in voorstelling ZEEM? Mail dan naar info@mondialmoversfoundation.nl.

Over Henk Vlot [miMakker Tobi]

Henk Vlot [miMakker Tobi] heeft jarenlange ervaring als theatermaker op locatie en weet hoe hij de doelgroep kan raken. Met de interactieve voorstelling ZEEM weet zijn personage Tobi [miMakker] bewoners even uit de dagelijkse ‘sleur’ te halen. Tobi beweegt mee met de bewoners en stemt zijn voorstelling daarop af.

Meer over deze voorstelling vindt in onderstaande flyer.

Mondial Movers Foundation Flyer Voorstelling ZEEM miMakker Tobi

Meer over Mondial Movers Foundation

Mondial Oostland Verhuizingen is aandeelhouder van de landelijke verhuisorganisatie Mondial Movers. In 2020 heeft deze verhuisorganisatie de Mondial Movers Foundation opgericht. Theatervoorstelling ZEEM is een van de initiatieven van de stichting, die zich ten doel stelt om armoede en eenzaamheid te bestrijden.

Gerelateerd