> Menu

Overhandiging Speelgoededoelendozen aan locaties van het COA

De landelijke Speelgoededoelendozen actie, geïnitieerd door de Mondial Movers Foundation, is niet onopgemerkt gebleven. Verschillende locaties van het COA [klant van Mondial Movers verhuisbedrijven, waaronder Mondial Oostland Verhuizingen] hebben aangegeven dat zij het gedoneerde speelgoed goed kunnen gebruiken. Inmiddels is een start gemaakt met de overhandiging van de goedgevulde Speelgoededoelendozen aan het COA. In de komende tijd worden er nog meer Speelgoededoelendozen bezorgd bij de locaties die zich hebben aangemeld voor deze actie.

Fotografie: Mondial Movers

Speelgoededoelendozen

Bent u particulier en gaat u binnenkort verhuizen en heeft/hebben uw kind(eren) speelgoed dat niet meer gebruikt wordt, maar dat nog wel in prima staat verkeert? Of gaat uw basisschool of kinderopvangcentrum verhuizen en heeft u goed speelgoed over? Dan kunt u dat speelgoed doneren in de Speelgoededoelendoos. Deze speciale verhuisdoos kunt u aanvragen bij Mondial Oostland Verhuizingen en is een initiatief van Mondial Movers Foundation. Na afloop van uw verhuizing worden de gevulde Speelgoededoelendozen weer meegenomen en wij zorgen ervoor dat het gedoneerde speelgoed terecht komt bij gezinnen die het goed kunnen gebruiken.

Fotografie: Mondial Movers

Over COA

Het COA staat voor Centraal Orgaan opvang asielzoekers. Sinds 1994 is het COA verantwoordelijk voor de opvang en begeleiding van asielzoekers in Nederland.

Meer over Mondial Movers Foundation

Mondial Oostland Verhuizingen is aandeelhouder van de landelijke verhuisorganisatie Mondial Movers. Deze verhuisorganisatie heeft de Mondial Movers Foundation opgericht. De Speelgoededoelendoos is een van de initiatieven van de stichting die zich ten doel stelt om armoede en eenzaamheid te bestrijden. Meer over de Speelgoededoelendoos vindt u in onderstaande flyer.

Gerelateerd nieuws


COA ontvangt Speelgoededoelendozen


Speelgoededoelendozen overhandigd aan stichting weggeefwinkel


Eerste Speelgoededoelendozen overhandigd