Menu

Kantoorverhuizingen

Mondial Oostland Verhuizingen, uit Kolham (Groningen), is een gecertificeerd verhuisbedrijf en gespecialiseerd in kantoorverhuizingen. Voor zowel het uitvoeren van interne projectverhuizingen, ondersteuning bij het aanpassen en het verplaatsen van werkplekken conform COVID-19 richtlijnen, verzorgt Mondial Oostland Verhuizingen ook de verhuizing en inrichting van gezonde thuiswerkplekken voor uw medewerkers. Deze bedrijfsverhuizingen worden volgens een strakke planning en volgens RIVM-richtlijnen uitgevoerd. Zo worden uw werkprocessen minimaal verstoord en voldoet uw organisatie aan de vastgestelde Covid-19 maatregelen.

Kantoorverhuizingen

Een goede voorbereiding, voor de uitvoering van kantoorverhuizingen, is het halve werk. Schakel een vakbekwame verhuizer in, dat bespaart u nodeloos veel tijd en geld. U kunt bij Mondial Oostland Verhuizingen rekenen op:

  • Een vaste projectleider, een aanspreekpunt voor uw kantoorverhuizing.
  • Een perfecte coördinatie en efficiënte planning.
  • Praktische verhuismiddelen zoals PC- containers, rolcontainers, traplopers e.d., uw inventaris en bedrijfsmiddelen zijn goed beschermd
  • Een coderingssysteem voor alle bureaus, kasten enz
  • Tijdige en uitvoerige communicatie aan uw medewerkers

Uw kantoorverhuizing professioneel uit laten voeren? Plan een afspraak in en laat u informeren. Bij Mondial Oostland Verhuizingen verloopt uw kantoorverhuizing vlekkeloos en zonder zorgen.

Ik wil een afspraak inplannen

Kantoorverhuizingen, van projectplan tot uitvoering

Voorafgaand aan uw kantoorverhuizing komt een verhuisadviseur op bezoek. Tijdens het gesprek worden uw wensen, eisen en eventuele knelpunten doorgenomen. Op deze manier worden problemen voorkomen.

Nadat u opdracht heeft verstrekt krijgt u een gecertificeerde projectleider toegewezen die een duidelijke en haalbare planning voor uw kantoorverhuizing maakt. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van een verhuischecklist. Alle gemaakte afspraken worden verwerkt in een projectplan, voorzien van een tijdsplanning, een stappenplan en een overzichtelijk draaiboek. Uw kantoorverhuizing is op deze manier gegarandeerd doeltreffend en professioneel georganiseerd en u kunt zorgeloos verhuizen.

Ik wil een afspraak inplannen

De hoogste kwaliteit voor uw kantoorverhuizing

Mondial Oostland Verhuizingen biedt de hoogste kwaliteit voor uw kantoorverhuizing. Wij zijn VCA, ISO9001:2015, ISO14001:2015 gecertificeerd en Erkende Verhuizer. Tijdens een audit is door de onafhankelijke organisatie DEKRA-KEMA vastgesteld dat Mondial Oostland over alle middelen beschikt om zakelijke verhuizingen professioneel uit te voeren.

Verhuizen buiten kantooruren? Mondial Oostland Verhuizingen regelt het voor u!

Wij begrijpen dat uw bedrijfsvoering zo min mogelijk mag lijden onder de verhuizing. In sommige gevallen is verhuizen tijdens kantooruren dan ook geen optie, gewoonweg omdat de zaken door moeten gaan. Het behoort tot de mogelijkheden om uw verhuizing buiten kantoortijden te organiseren, zodat uw organisatie zo min mogelijk hinder ondervindt.

Enkele referenties

Mondial Oostland Verhuizingen heeft ruime ervaring in grootschalige projectverhuizingen, zo zijn wij in 2011 o.a. door de Dienst Uitvoerend Onderwijs (DUO) en de Belastingdienst geselecteerd om de megaverhuizing van 2.700 werkplekken en toebehoren naar de nieuwbouw in Groningen te verzorgen. Ook Rijksuniversiteit Groningen en AVEBE kiezen voor onze verhuisexpertise wanneer het gaat om de uitvoering van hun kantoorverhuizingen en projectverhuizingen.

Verhuiskosten voor uw kantoorverhuizing?

Wilt u weten hoe hoog de verhuiskosten voor uw kantoorverhuizing zijn? Vul dan het contactformulier in, bel direct met een van onze verhuisspecialisten via 0598 – 39 98 20 of stuur een e-mail naar info@oostland.com. Wij plannen graag een vrijblijvende afspraak met u in om de zaken rondom uw bedrijfs- of werkplekverhuizing te bespreken.

Gespecialiseerd in opslag voor bedrijven, van meubilair tot archief

Mondial Oostland Verhuizingen heeft in Kolham (Groningen) ruim 7.500 m2 geklimatiseerde en klasse 3-beveiligde opslagfaciliteiten, met cameratoezicht, beschikbaar. Daar kunt u uw kantoorinventaris, printers, pc’s en overtollig meubilair veilig en stofvrij opslaan. Hierdoor blijven uw spullen, zelfs na maanden opslag, in goede conditie. Lees meer over onze opslagfaciliteiten voor de zakelijke markt.

Mondial Oostland Verhuizingen heeft ook pallet opslagruimte voor u beschikbaar. Zo kunt u extra ruimte op de werkvloer creëren en werkplekken conform de  1 ½ meter regel inrichten.

Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid voor archiefopslag, in speciaal ingerichte ruimtes. De archieven worden bewaard, beheerd en blijven toegankelijk ter inzage en voor opvraging. De ruimtes zijn ingericht voor zowel de bewaarneming van statische archieven, met een lage opvraagfrequentie, alsook voor dynamische archieven met een hoge opvraagfrequentie. Lees meer over archiefopslag bij Mondial Oostland.

Mobis-systeem

Mondial Oostland werkt met het Mobis-systeem. Met dit systeem wordt meubilair en inventaris op een georganiseerde manier opgeslagen in stellingen. Zo is uw meubilair/inventaris op elk moment en direct voor u beschikbaar. Daarnaast kunt u via het systeem online meubilair / inventaris bestellen bij Mondial Oostland en hoeft u geen nieuw meubilair aan te schaffen. Het meubilair wordt vanuit voorraad geleverd, ook naar privé adressen.

Download brochures