Menu

Gezonde thuiswerkplek

In de maatregelen die opgelegd zijn, in verband met het coronavirus, wordt gesteld dat medewerkers die thuis kunnen werken dit ook moeten doen. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om een ergonomisch gezonde thuiswerkplek te creëren. Terwijl het wel erg belangrijk is, een gezonde werkplek draagt bij aan de productiviteit.

Zakelijk_verhuizen-1

Verhuizen werkplekken en verhuurservice

Mondial Oostland Verhuizingen heeft hiervoor de oplossing. Wij verhuizen de werkplekken van uw kantoor naar het prive-adres van uw medewerkers. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze kantoormeubilair verhuurservice of zelfs meubilair via ons verhuisbedrijf aanschaffen.

Wanneer u gebruik maakt van één van deze services dan zorgen onze gekwalificeerde verhuizers ervoor dat de werkplek snel geleverd is zodat uw medewerkers een gezonde thuiswerkplek hebben.

Download uw flyer hier:

Download uw flyer 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze service contact op met een van onze medewerkers. Bel 0598 399 820, zend een e-mail of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met een oplossing afgestemd op uw wensen.