> Menu

Particuliere verhuizing van Waskemeer naar Oosterwolde

Verhuisbedrijf Mondial Oostland is als Erkende Verhuizer regelmatig actief in de regio Friesland. Zo hebben wij in januari 2019 een particuliere verhuizing van Waskemeer naar Oosterwolde verzorgd.

Inboedel en waardevolle bezittingen

De inboedel en waardevolle bezittingen, ruim 67 m3 aan spullen, zijn in twee dagen tijd van volledig zorgeloos verhuisd naar de nieuwe woning van onze relatie.

Erkende Verhuizer

Mondial Oostland Verhuizingen is Erkende Verhuizer, aangesloten bij Fedemac en Mondial Movers. Zo kunt u er zeker van zijn dat u met een betrouwbare partner zaken doet voor zowel uw nationale als internationale verhuizingen.

Huis verkocht en tijdelijk opslag nodig?

Soms kan het zijn dat de overdracht van uw woning eerder plaatsvindt dan dat u de sleutel van uw nieuwe huis krijgt, of dat u nog op zoek bent naar vervangende woonruimte. Wat doet u in de tussentijd met uw inboedel? Mondial Oostland Verhuizingen biedt uitkomst: Met 7.500 m2 aan opslagruimte, risicoklasse 3 beveiligd, stofvrij en verwarmd, kunt u met een gerust hart uw waardevolle spullen tijdelijk of voor langere termijn bij ons opslaan.

Uw verhuizing regelen met Mondial Oostland Verhuizingen

Bel 0598 – 39 98 20 of mail naar info@oostland.com, en plan een afspraak in om de mogelijkheden door te nemen voor uw verhuizing. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Wij staan graag voor u klaar.