Menu

Eerste speelgoededoelendozen overhandigd

Wat een geweldig moment; de eerst speelgoededoelendozen zijn overhandigd aan Speelgoedbank Amalia. Het speelgoed dat via deze speciale verhuisdozen is ingezameld komt ten goede aan kinderen die opgroeien in armoede. Ruim 60 gezinnen zijn aangesloten bij deze speelgoedbank die actief is in Midden-Groningen.

Overhandiging Speelgoededoelendoos aan Speelgoedbank Amalia door Mondial Oostland Verhuizingen

Speelgoededoelendoos

Voor kinderen die opgroeien in armoede is het krijgen van speelgoed niet vanzelfsprekend. Wanneer u gaat verhuizen en wanneer uw kind(eren) speelgoed hebben dat nog in prima staat verkeert, maar dat niet meegaat naar de nieuwe woning, dan kunnen zij dit doneren in de speelgoededoelendoos.

Deze speciale verhuisdoos kunt u aanvragen bij Mondial Oostland Verhuizingen en is een initiatief van Mondial Movers Foundation. Wij zorgen er vervolgens voor dat het speelgoed terecht komt bij organisaties die gezinnen in financiële nood helpen.

Speelgoedbank Amalia geeft gezinnen, die geen financiële middelen hebben om zelf speelgoed te kopen, de mogelijkheid om een paar keer per jaar speelgoed uit te zoeken. Daarnaast hebben zij extra acties rondom verjaardagen en feestdagen. Op die manier wordt veel druk bij de ouders weggenomen en wordt het voor hen mogelijk om hun kinderen tijdens Sinterklaas en Kerst te verwennen met een presentje.

Meer over de Speelgoededoelendoos

Mondial Oostland Verhuizingen is aandeelhouder van de landelijke verhuisorganisatie Mondial Movers. Dit jaar heeft deze verhuisorganisatie de Mondial Movers Foundation opgericht. De Speelgoededoelendoos is een van de initiatieven van de stichting, die zich ten doel stelt om armoede en eenzaamheid te bestrijden. Meer over de Speelgoededoelendoos vindt u in onderstaande flyer.

Gerelateerd nieuws

Overhandiging Speelgoededoelendoos aan Speelgoedbank Amalia