Menu

Geweldig moment; 17 Speelgoededoelendozen overhandigd aan Stichting Weggeefwinkel

Wat een geweldig moment; Wij hebben 17 Speelgoededoelendozen kunnen overhandigen aan mevrouw Topelen van Stichting Weggeefwinkel in Vinkhuizen. Mevrouw Topelen vindt het fantastisch dat er zoveel mooi en goed speelgoed is gedoneerd in de speciale verhuisdozen. Op deze manier kunnen we veel kinderen, van gezinnen die het niet zo breed hebben, erg blij maken!

Speelgoededoelendoos

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft/hebben uw kind(eren) speelgoed dat niet meer gebruikt wordt, maar dat nog wel in prima staat verkeert? Dan willen wij u vragen om dat speelgoed te doneren in de Speelgoededoelendoos. Mondial Oostland Verhuizingen zorgt er vervolgens voor dat het gedoneerde speelgoed terecht komt bij maatschappelijke organisaties die gezinnen in financiële nood helpen. Deze speciale verhuisdoos kunt u aanvragen bij Mondial Oostland Verhuizingen en is een initiatief van Mondial Movers Foundation.

Over stichting weggeefwinkel

Stichting weggeefwinkel, gevestigd in Vinkhuizen, is een vrijwilligersorganisatie die een maatschappelijke bijdrage levert voor mensen die in het dagelijks leven financieel weinig te besteden hebben.

Meer over Mondial Movers Foundation

Mondial Oostland Verhuizingen is aandeelhouder van de landelijke verhuisorganisatie Mondial Movers. Afgelopen jaar heeft deze verhuisorganisatie de Mondial Movers Foundation opgericht. De Speelgoededoelendoos is een van de initiatieven van de stichting, die zich ten doel stelt om armoede en eenzaamheid te bestrijden. Meer over de Speelgoededoelendoos vindt u in onderstaande flyer.

Gerelateerd:


Eerste Speelgoededoelendozen overhandigd


Goed gevulde Speelgoededoelendozen