Menu

Verhuizen binnen (Noord) Nederland

‘s Ochtends je woning verlaten en ’s avonds genieten in je nieuwe en ingerichte woning, dat is voor u Zorgeloos Verhuizen!

Verhuisbedrijf Oostland Verhuizingen BV heeft jarenlange ervaring in particuliere binnenland verhuizingen. Onze missie is Zorgeloos Verhuizen, dit ervaren onze klanten door het bieden van kwaliteit en verhuisexpertise. Om de verhuizing goed voor te bereiden komen wij graag bij u langs, onze verhuisadviseur brengt samen met u de verhuizing in kaart. Het verhuisvolume wordt bepaald en de verhuisdatum besproken. Uiteraard ontvangt u een scherpe offerte op maat.

Aan de hand van een zorgvuldige planning weet u precies wat en waarneer er gaat gebeuren. Bijvoorbeeld wanneer de verhuisdozen bij u thuis worden bezorgd, wanneer uw inboedel wordt ingepakt, wanneer de verhuiswagens worden geladen en gelost en wanneer de verhuisdozen weer worden opgehaald. Dagelijks verhuizen wij van Groningen tot Maastricht en onze gediplomeerde verhuizers worden alleen op pad gestuurd met moderne verhuiswagens en bijbehorende hulpmiddelen. Bent u de volgende die Zorgeloos wil Verhuizen?

Kom in contact met Oostland Verhuizingen

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken met onze verhuisadviseur? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de regio AssenAppingedamGroningenHarenDelfzijlWinschoten, HoogezandSappemeer en Veendam.

Verhuiskosten

Wil uw weten hoe hoog de verhuiskosten zijn? Vul dan het offerte formulier in en wij sturen u een duidelijke verhuisofferte toe. Hierin staat omschrijven hoe hoog de kosten zijn maar ook welke verhuisservice u kunt verwachten.

Erkende Verhuizers

Informatiepakket

De eerste stap naar een verhuizing is goede voorlichting. Vraag nu een informatiepakket aan met handige informatie over verhuizen. Wilt u een prijsopgave voor uw verhuizing naar of vanaf Assen? Vraag dan een offerte aan!

Opslag mogelijkheden

Oostland verhuizingen is ook gespecialiseerd in opslag van archieven, meubels en inboedel. Dit is ideaal als u gaat verhuizen en tijdelijk uw inboedel wilt opslaan.

Oostland Verhuizingen, Zorgeloos Verhuizen!