Menu

Beveiligde opslag en verhuizing van A’dam naar Groningen

Voor één van onze klanten hebben wij de tijdelijke beveiligde opslag van hun inboedel tijdelijk en de verhuizing van A’dam naar Groningen verzorgd.

De huisraad is geladen aan de Singel in Amsterdam en getransporteerd naar onze klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten in Kolham (Groningen). Deze maand wordt de huisraad verhuisd naar het nieuwe woonadres in Groningen.

Klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslag

Heeft u voor uw waardevolle inboedel (tijdelijk) opslagruimte nodig? Bij Mondial Oostland Verhuizingen, Erkende Verhuizer in Midden-Groningen (Kolham), kunt u uw huisraad veilig opslaan. Wij hebben voor u klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten beschikbaar zodat uw bezittingen in topconditie blijven, totdat u deze weer nodig heeft.

Waarom Mondial Oostland Verhuizingen?

  • Jarenlange verhuiservaring, verhuisbedrijf sinds 1928 en Erkende Verhuizer
  • Professionele verhuizers, opgeleid personeel
  • Kennis van verhuizen en opslag
  • Optimale bescherming van uw waardevolle spullen, Gebruik van het juiste verpakkings- en beschermingsmateriaal, matrashoezen, schilderij dozen etc.
  • Tijdelijke opslag mogelijk, beveiligde en verwarmde opslagloodsen, uw inboedel blijft in perfecte staat en u betaalt per week.

Vraag een offerte aan

Uw inboedel in veilige handen

Zoekt u opslagruimte voor uw inboedel? Bij Mondial Oostland Verhuizingen is uw inboedel in veilige handen. Er is ruim 7.500m3 aan opslagfaciliteiten aanwezig. De ruimten zijn geklimatiseerd, klasse 3 beveiligd en voorzien van camerabeveiliging. Mondial Oostland Verhuizingen verzorgt met enige regelmaat tijdelijke opslag van huisraad voor particulieren, maar ook opslag van inventaris voor de zakelijke markt, musea, zorg- en onderwijsinstellingen.

  • Ruim 7.500m3 beschikbaar
  • Klasse 3 beveiligd, voorzien van camerabeveiliging
  • Uw inboedel direct opvraagbaar
  • Geklimatiseerd, uw huisraad blijft in perfecte staat
  • Betaling per week

Wij begrijpen dat u voor uw opslag alleen datgene wilt betalen wat u gebruikt. Daarom betaalt u bij ons per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst is van huurcontracten.

Verhuisservice

De Erkende Verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen staan voor u klaar om u professioneel en zorgeloos te verhuizen. U kunt kiezen voor de verhuisservice van Mondial Oostland Verhuizingen en uw verhuizing volledig uitbesteden. Verhuismedewerkers pakken dan bijvoorbeeld uw huisraad in en zij kunnen desgewenst uw meubilair demonteren en weer monteren in uw nieuwe woning. Het is ook mogelijk om gordijnen, gordijnrails en lampen af te halen e.d.

Gaat u verhuizen of moet u uw boedel tijdelijk opslaan?

Mondial Oostland Verhuizingen de Erkende Verhuizer van Groningen en omstreken. Bel 0598 – 39 98 20 of mail info@oostland.com, onze verhuisadviseurs staan voor u klaar.

Zorgeloos verhuizen begint bij Mondial Oostland Verhuizingen