Menu

Verhuizing naar Sardinië anno 1980

Soms duiken er pareltjes uit het verleden op, die wij graag met u delen. In 1980 mocht Mondial Oostland Verhuizingen een verhuizing uitvoeren voor de familie Reinders. Zij gingen naar het zuiden van Sardinië verhuizen. Deze foto’s zijn ter beschikking gesteld door de familie, waarvoor wij hen hartelijk bedanken.

Binnenkort staan onze verhuizers weer voor de familie klaar om het restant van de inboedel, die tijdelijk in onze klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten in Kolham (Midden-Groningen) opgeslagen zijn, te verhuizen richting Sardinië.

Inboedel tijdens transport verzekerd

Tijdens transport is inboedel verzekerd. Met de juiste middelen en verpakkingsmaterialen zorgt ons internationale verhuisbedrijf ervoor dat waardevolle bezittingen optimaal beschermd zijn en veilig aankomen op locatie. Er wordt niks aan het toeval overgelaten, wel zo plezierig en dat is zorgeloos internationaal verhuizen bij Mondial Oostland Verhuizingen.

Internationaal verhuizen

Heeft u plannen om te emigreren en internationaal te verhuizen? Erkende Verhuizer Mondial Oostland heeft meer dan 120 jaar verhuiservaring en voert regelmatig internationale verhuizingen uit. Meer informatie over onze werkwijze en internationaal verhuizen met een betrouwbaar verhuisbedrijf leest u hier. Voor vragen of het aanvragen van een vrijblijvende offerte  kunt u onderstaande button gebruiken. Of kom direct in contact met één van onze internationale verhuisadviseurs en bel 0598 – 399 820.

Vraag een offerte aan

Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen, zorgeloos internationaal verhuizen