Menu

Verhuizing en opslag inboedel

Een schippersfamilie heeft Mondial Oostland Verhuizingen ingeschakeld om de verhuizing en opslag van hun inboedel te organiseren. Het schippersstel heeft, na de verkoop van hun binnenvaartschip, een sleepboot aangeschaft. Aangezien er op de sleepboot minder ruimte aanwezig is heeft de familie ervoor gekozen om een deel van de inboedel op te slaan in de verwarmde en klasse 3 beveiligde opslagloodsen van Mondial Oostland Verhuizingen te Kolham. 

Niks aan het toeval overgelaten

Voorafgaand aan deze bijzondere verhuizing heeft de verhuisadviseur alle verhuiswensen en opslagmogelijkheden met de familie doorgenomen. Zo werd er niks aan het toeval overgelaten en kon de familie zorgeloos verhuizen. 

Zorgeloos verhuizen en opslag 

Mondial Oostland Verhuizingen is specialist in het zorgeloos verhuizen en de opslag voor zowel particulieren alsook voor bedrijven. Tijdens uw verhuizing met Mondial Oostland Verhuizingen wordt uw inboedel en bedrijfsinventaris verzekerd. Daarnaast zijn onze medewerkers zuinig op uw spullen. Ontdek de gestructureerde aanpak en de verschillende verhuisservices van Mondial Oostland Verhuizingen voor uw zorgeloze verhuizing en/of opslag.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Opslag, u betaalt per week

Bij Mondial Oostland Verhuizingen, nabij Groningen begrijpen wij dat u voor uw opslag alleen datgene wilt betalen wat u gebruikt. Daarom betaalt u bij ons per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst is van huurcontracten.

Erkende Verhuizer

Mondial Oostland Verhuizingen is aangesloten bij Mondial Movers, Erkende Verhuizer en in het bezit van het FEDEMAC certificaat, de Federatie van Europese verhuisorganisaties. Zo kunt u er zeker van zijn dat u met een betrouwbare partner zaken doet voor zowel uw nationale als internationale verhuizingen.

Meer weten?

Mondial Oostland Verhuizingen heeft het materieel en de mankracht in huis voor het organiseren van uw zorgeloze verhuizing en beschikt over ruim 7.500 m3 aan klasse 3 beveiligde en verwarmde opslagfaciliteiten. Laat u informeren door de verhuisadviseurs van Mondial Oostland en bel 0598 – 399 820, vraag direct een offerte aan of stuur een e-mail. Ons team staat voor u klaar.