Menu

Verhuisspel bij Rijks Universiteit Groningen

Verhuisspel RijksUniversiteitGroningen 4
Tijdens een voorlichtingsmiddag, van het facilitair bedrijf van de Rijks Universiteit Groningen (RUG), spelen medewerkers het Mondial Oostland verhuisspel.

Als huisleverancier van de RUG was Mondial Oostland Verhuizingen uiteraard van de partij tijdens deze middag. Onze professionele verhuizers gaven uitleg over de verhuisdiensten en de handige materialen die worden gebruikt om een verhuizing zorgeloos te laten verlopen.

Om medewerkers van de RUG te laten ervaren dat verhuizen een echt vak betreft werd het befaamde verhuisspel gespeeld, door 5 teams van 6 tot 13 leden. Hoe zorg je ervoor dat een verhuizing logistiek goed verloopt en lukt het om kostbaarheden veilig en onbeschadigd van a naar b te verhuizen?

De deelnemers moesten de verhuisdozen zo optimaal mogelijk inpakken, veilig vervoeren en de spullen weer uitpakken op de nieuwe locatie. Dit zorgde voor de nodige hilariteit en bewustwording van wat er allemaal komt kijken om een verhuizing soepel te laten verlopen.

Meer weten over bedrijfsverhuizingen?

Mondial Oostland Verhuizingen heeft professionele verhuizers in dienst, met de kennis en ervaring die nodig is om uw bedrijfsverhuizing logistiek zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Informeer naar de mogelijkheden, vul het contactformulier in, zend een e-mail of bel   0598 – 39 98 20 voor het inplannen van een afspraak met een van onze verhuisadviseurs.

Mondial Oostland Verhuizingen zorgeloos duurzaam verhuizen.

Verhuisspel RijksUniversiteitGroningen 1 Verhuisspel RijksUniversiteitGroningen 1