Menu

Duurzaam verhuizen met Mondial Oostland verhuizingen; 100% elektrisch

De elektrische verhuiswagen van Mondial Oostland Verhuizingen, 100% duurzaam verhuizen in Groningen en omstreken
Met de aanschaf van de 100% elektrische bestelwagen is het voor Mondial Oostland Verhuizingen mogelijk geworden om uw verhuizing binnen Groningen duurzaam uitvoeren.

Deze elektrische bestelwagen wordt ingezet voor kleine verhuisklussen en het bezorgen van materialen. Hiermee spelen wij in op de wensen van de Groningers en onze opdrachtgevers zoals de  Gemeente Groningen, de Provincie Groningen, de De Rijks Universiteit Groningen en de Nederlandse Gasunie. Wij leveren met deze elektrische bestelwagen namelijk een directe bijdrage aan een schonere binnenstad.

Ambitie van de Gemeente

Het logo met de stekker en vermelding Groningen Elektrisch is op alle zijden van de auto te vinden. Hiermee wordt de ambitie van de gemeente Groningen getoond. Uiteraard herkent u aan de huisstijl wit, groen en blauw, direct dat u te maken heeft met de verhuistransporter van Mondial Oostland Verhuizingen.

Duurzaam hoog in het vaandel

Duurzaam verhuizen staat bij de verhuisbedrijven van Mondial Movers hoog in het vaandel. Er is een duurzaamheidsbeleid en wij hebben diverse duurzaamheidscertificaten (ISO).
Er wordt momenteel hard gewerkt aan de inzet van een grote elektrische verhuiswagen voor Mondial Oostland Verhuizingen. Naar verwachting zal de eerste auto in 2018 of 2019 worden afgeleverd door de grote fabrikanten. U kunt denken aan vrachtwagenmerken als Mercedes en MAN. Op deze manier willen wij verdere maatregelen nemen om diesel en CO2 uitstoot verder te verlagen.