Menu

Verhuisplannen of opslagruimte nodig?

Verhuizen naar de Verenigde Staten met Mondial Oostland Verhuizingen. Uw inboedel met zorg ingepakt en verhuisd. Zowel nationale als internationale verhuizingen, over de weg en overzee.U heeft de wagens van Mondial Oostland Verhuizingen vast wel eens zien rijden. In de bekende kleuren, wit, groen en blauw, bedwingen wij menig snelweg. Om kostbare bezittingen van onze klanten te verhuizen, naar een nieuw woonhuis of appartement. Maar wij doen veel meer dan alleen particuliere verhuizingen. Wist u bijvoorbeeld dat wij met enige regelmaat complete bibliotheken, voertuigen, zorginstellingen en museale items verhuizen?

Wij zijn altijd in beweging. Niet alleen met het verzorgen van de verhuizingen voor onze klanten, zowel nationaal als internationaal, maar u kunt ook gebruik maken van onze opslagloodsen.

Warehousing bij Mondial Oostland Verhuizingen
Ook voor (tijdelijke) opslag en warehousing bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over beveiligde, stofvrije en verwarmde opslagterminals in Kolham en Ede. Met een gezamenlijke opslagcapaciteit van ruim 12.500 m2. Zo kunt u als particulier bij ons terecht voor tijdelijke opslag van hun huisraad, handig wanneer u gaat emigreren of nog geen nieuwe woonruimte tot uw beschikking heeft.

Beveiligde en verwarmde opslag en warehousing bij Mondial Oostland Verhuizingen voor beveiligde opslag van uw goederen en archieven Beveiligde en verwarmde opslag en warehousing bij Mondial Oostland Verhuizingen voor beveiligde opslag van uw goederen en archieven

Ook bedrijven, onderwijsinstellingen, winkels en musea maken met enige regelmaat gebruik van onze opslagruimte, o.a. voor hun archief, meubels en inventaris. Soms tijdelijk en soms langdurig.

Hoe het werkt
Opslag vindt plaats in stellingen, containers of in vrije ruimten. Wij maken gebruik van een opslagregistratiesysteem, op deze manier zijn goederen of archieven van onze klanten snel vindbaar. Daarbij is het mogelijk om deze tussentijds uit de opslag halen, direct op het moment dat het nodig is.

Uw spullen optimaal beveiligd
Opslag bij Mondial Oostland Verhuizingen, u bent verzekerd van optimale omstandigheden voor uw goederen, ze blijven in top conditie en zijn bij ons goed beveiligd!

Gaat u binnenkort verhuizen of wilt u gebruik maken van onze (tijdelijk) opslag faciliteiten?

Vraag nu een offerte aan. Bel 0598 – 39 98 20 of mail naar: info@oostland.com wij staan graag voor u klaar.