> Menu

Sinterklaas maakt gebruik van verhuiswagen

Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan de basisscholen Theo Thijssenschool (Hoogezand) en de Wegwijzer (Slochteren). De Sint had alleen even geen vervoer en vroeg of Mondial Oostland Verhuizingen kon helpen.

Mondial Oostland staat klaar voor Sint

Nu heeft het verhuisbedrijf de Theo Thijssenschool pas naar hun nieuwe locatie verhuisd en de verhuizers wisten dan ook precies waar Sinterklaas moest zijn, ze stonden direct klaar om de Sint te helpen. Om 8:15 zijn de goedheiligman en zijn pietermannen opgehaald bij het pietenhuis. De zakken met pepernoten en cadeautjes werden in de verhuiswagen geladen en daarna ging het gezelschap onderweg naar de Theo Thijssenschool in Hoogezand. Sinterklaas en zijn pieten werd warm onthaald, de kinderen zongen liedjes en het sinterklaasfeest werd een groot succes .

Feestelijke dag

De Sint had een druk schema op deze feestelijke dag. De verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen hebben hem aansluitend direct door gebracht naar de basisschool De Wegwijzer in Slochteren, waar de kinderen vol verwachting zaten te wachten. Ze waren erg blij om de goedheiligman te zien toen hij uit de verhuiswagen stapte en ook hier kijken we terug op een geslaagd sinterklaasfeest.

De hele dag verliep soepel en Sint en zijn pieten kwamen overal op tijd. Het rondrijden van sinterklaas heeft wel wat weg van een verhuizing, waarbij alles vooraf goed gepland moet worden, aldus de verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen.