Menu

Theo Thijssenschool verhuist naar kindcentrum Vosholen

Twee locaties van De Theo Thijssenschool zijn verhuisd naar kindcentrum Vosholen te Hoogezand. In de nabije toekomst krijgen de Sint Antoniusschool en een peuterspeelzaal ook onderdak op deze locatie.

Theo Thijssenschool verhuisd

De basisschool was gevestigd op twee locaties; Boswijklaan in Sappemeer en Boomgaard in Hoogezand. Door beide locaties van de Theo Thijssenschool te verhuizen naar het kindcentrum in Hoogezand is de school samengevoegd en nu gevestigd op een centrale locatie. 

Locaties basisschool verhuizen

De nieuwbouw van het kindcentrum Vosholen is gereed en daarmee werd het mogelijk om de locaties van de basisschool te verhuizen naar het kindcentrum aan de Boomgaard te Hoogezand.  

Verhuizen basisschool

Om een basisschool zorgeloos te laten verhuizen is het belangrijk om alles goed af te stemmen. Voorafgaand aan de verhuizing heeft de projectleider van Mondial Oostland Verhuizingen de wensen, eisen en planning doorgenomen met een team van de Theo Thijssenschool.  Op basis hiervan is er is een goed en gedegen plan en draaiboek uitgewerkt.

Verhuizing in twee dagen

De verhuizing is in twee dagen uitgevoerd. De inventaris, met een volume van circa 240 m3, o.a. veel kasten, een piano, een kluis etc. en circa 650 verhuisdozen zijn, onder leiding van de projectmanager, verhuisd door twee voormannen, twee chauffeurs en vijf verhuizers.

Daarbij is gebruik gemaakt van twee verhuiswagens en de handyman service van Mondial Oostland Verhuizingen.

Onderwijsinstelling verhuizen?

Gaat uw onderwijsinstelling verhuizen en wilt u meer weten over de aanpak van Mondial Oostland verhuizingen? Onze verhuisadviseurs staan voor u klaar. Neem contact op voor het inplannen van een afspraak of vraag direct een verhuisofferte aan.

Gerelateerd nieuws:

Dagblad van het Noorden

Mondial Oostland Verhuizingen = zorgeloos verhuizen van uw onderwijsinstelling