> Menu

Particuliere verhuizing

Hoe verloopt een zorgeloze verhuizing bij Mondial Oostland Verhuizingen? Onderstaande film geeft een indruk van de inzet van onze medewerkers tijdens een verhuisdag van een particuliere verhuizing.

Particuliere verhuizing

Zorgeloos verhuizen, wie wil dat nu niet? Mondial Oostland Verhuizingen is gecertificeerd Erkende Verhuizer en ons team staat graag klaar voor u klaar om uw particuliere verhuizing tot in de puntjes te verzorgen.

Zorgeloos verhuizen | Kwaliteit en verhuisexpertise

Mondial Oostland Verhuizingen heeft sinds 1928 ervaring met particuliere verhuizingen binnen Groningen en ver daarbuiten, wij hebben duizenden verhuizingen vanuit en naar Groningen, Friesland en Drenthe verzorgd. Onze visie is Zorgeloos Verhuizen, dit vertaalt zich door het bieden van kwaliteit en verhuisexpertise. Daarom komt onze verhuisadviseur graag van tevoren bij u langs om uw wensen en mogelijkheden door te nemen.

Waarom kiezen voor Mondial Oostland Verhuizingen?

  • Jarenlange verhuiservaring, verhuisbedrijf sinds 1928
  • Professionele verhuizers, opgeleid personeel
  • Optimale bescherming van uw waardevolle spullen, gebruik van het juiste verpakkings- en beschermingsmateriaal, matrashoezen, schilderij dozen etc.
  • Tijdelijke opslag mogelijk in een van onze beveiligde en verwarmde opslagloodsen, uw goederen blijven in perfecte staat.

Haalbare en strakke verhuisplanning

Onze afdeling planning draagt zorg voor een haalbare en strakke verhuisplanning, waarbij niks aan het toeval wordt overgelaten. Daarnaast werken met goed opgeleid en gediplomeerd personeel en onze verhuizers gaan alleen op pad met moderne hulpmiddelen en schone en milieuvriendelijke verhuiswagens.

Informatiepakket

De eerste stap naar een verhuizing is goede voorlichting. Vraag nu een informatiepakket aan met handige informatie over verhuizen. Wilt u een prijsopgave voor uw verhuizing? Vraag dan een offerte aan!

Opslag van inboedel

Mondial Oostland verhuizingen is ook gespecialiseerd in opslag van archieven, meubels en inboedel. Dit is ideaal wanneer u gaat verhuizen en tijdelijk uw inboedel wilt opslaan. Wij begrijpen dat u voor uw opslag alleen datgene wilt betalen voor wat u gebruikt. Daarom betaalt u bij ons per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst is van huurcontracten.

Direct contact met de verhuisadviseurs van Mondial Oostland Verhuizingen

Bel 0598 – 39 98 20 of mail naar info@oostland.com, en plan direct een vrijblijvende afspraak in om de mogelijkheden door te nemen. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Wij staan graag voor u klaar.