Menu

Inboedelopslag

Voor inboedelopslag bent u bij erkende verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen in Kolham (Midden-Groningen) aan het juiste adres. Uw inboedel blijft in topconditie en wordt bij ons veilig opgeslagen, tot het moment dat u deze weer nodig heeft.

Inboedelopslag

Naast specialist in particuliere en zakelijke verhuizingen is erkende verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen ook gespecialiseerd in beveiligde en geklimatiseerde inboedelopslag, archiefopslag, opslag van meubels en inventaris. U kunt uw waardevolle bezittingen voor een korte of voor een langere periode veilig op te slaan in onze opslagfaciliteiten tot het moment dat u deze weer nodig heeft. Uw inboedel blijft in topconditie. Meer weten over inboedelopslag bij Mondial Oostland Verhuizingen? Bel 0598 – 399 820 of gebruik onderstaande button en stel uw vraag direct aan één van onze adviseurs.

Stel uw vraag

Beveiligde inboedelopslag

In Kolham (Midden-Groningen) heeft Mondial Oostland Verhuizingen ruim 7.500m2 aan opslagfaciliteiten omgeving Groningen beschikbaar. Deze ruimtes zijn voorzien van camerabeveiliging, zijn risicoklasse 3 beveiligd, stofvrij en verwarmd. Hierdoor blijven uw waardevolle bezittingen in goede conditie, zelfs na maanden opslag. Heeft u tijdelijk of voor een langere termijn opslag nodig voor uw inboedel? Bel 0598 – 399 820 en kom in contact met één van onze adviseurs, of gebruik onderstaande button en vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Opslag van uw inboedel

Wij begrijpen dat u voor de opslag van uw inboedel alleen datgene wilt betalen voor wat u gebruikt. Daarom betaalt u, voor de opslag van uw inboedel, bij Mondial Oostland Verhuizingen per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst is van huurcontracten, wel zo eenvoudig en plezierig.

Offerte aanvragen

Kosten voor inboedelopslag

De kosten van de opslag zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van uw inboedel en de verwachte opslagtermijn. Benieuwd naar de kosten voor inboedelopslag? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij één van onze adviseurs.

Offerte aanvragen

Download

Mondial Oostland Verhuizingen, inboedelopslag zonder zorgen!