> Menu

Mondial Oostland Verhuizingen verzorgt tijdelijke meubelopslag

Midden Groningse Uitdaging had van Woningcorporatie Lefier de complete kantoorinventaris ontvangen. Dat betekende dat Midden Groningse uitdaging tijdelijk opslag nodig had. Mondial Oostland Verhuizingen stelde een deel van haar beveiligde opslagloodsen ter beschikking en zo konden deze spullen, ruim drie volle vrachtwagens vol, tijdelijk opgeslagen worden.

Ruim twintig organisaties bij met kantoorinventaris

Ruim twintig organisaties zijn blij gemaakt met de kantoorinventaris van woningcorporatie Lefier.  Vrijwilligers van o.a. de Voedselbank, Humanitas, scholen, bewonersorganisaties, musea, en dorpsverenigingen reden met hun auto’s, bussen en aanhangwagens voor om de goederen die zij gekozen hadden af te halen. Zo waren alle spullen waaronder het meubilair zoals bureaus, stoelen, grote en kleine kasten maar ook de kleine spullen zoals pennen, ordners, prullenbakken, kapstokken en glaswerk binnen drie weken opgehaald.

Op zoek naar opslagfaciliteiten voor uw kantoorinventaris of meubilair?

Neem dan contact op met Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen. Bel 0598 – 39 98 20, vul het contactformulier in of stuur een e-mail. Naast particuliere en  zakelijke verhuizingen is Mondial Oostland Verhuizingen ook specialist in de opslag van archieven, meubels en inboedels. Het verhuisbedrijf heeft in Kolham (Groningen) ruim 7.500m2 opslagruimte. Deze ruimtes zijn op risicoklasse 3 beveiligd, voorzien van camerabeveiliging en zijn verder stofvrij en verwarmd. Hierdoor blijven uw spullen, zelfs na maanden opslag, in goede conditie.

Mondial Oostland Verhuizingen verzorgt tijdelijke meubelopslag voor Midden Groningse Uitdaging