Menu

Mondial Oostland Verhuizingen breidt wagenpark verder uit

Mondial Oostland Verhuizingen breidt wagenpark verder uit met VW Crafter
Afgelopen maand is het wagenpark van Mondial Oostland uitgebreid met een VW Crafter. Deze VW heeft een laadbak van 20 m3 en is milieuvriendelijk, minder uitstoot van schadelijke uitlaatgassen e.d..

Bewust duurzame verhuizer

Mondial Oostland Verhuizingen omarmt initiatieven die goed zijn voor het milieu. Zo heeft u afgelopen jaar kunnen lezen dat wij in het bezit zijn van een elektrische verhuisbus en in de nabije toekomst ondernemen wij verdere verduurzamingstappen, om CO2-uitstoot en verhuisafval verder te reduceren. Leuk om te vermelden is dat ons zusterbedrijf Mondial Waaijenberg Verhuizers werkt aan een energie neutrale opslagloods.

Bewust duurzaam en zorgeloos verhuizen?

Kies dan voor Mondial Oostland Verhuizingen de groene verhuizer uit Noord Nederland. Neem contact op met de verhuisadviseurs van Mondial Oostland Verhuizingen, bel 0598 – 39 98 20, stuur een e-mail of vraag direct een verhuisofferte aan.

Mondial Oostland Verhuizingen breidt wagenpark verder uit met VW CrafterMondial Oostland Verhuizingen breidt wagenpark verder uit met VW Crafter Mondial Oostland Verhuizingen breidt wagenpark verder uit met VW Crafter