Menu

Maatschappelijke en duurzame initiatieven Mondial Movers

Marcel de Waal, directeur van Mondial Movers is geïnterviewd door MVO Nederland. In dit inspirerende artikel gaat De Waal in op de maatschappelijke en duurzame initiatieven van Mondial Movers en haar leden, die bijdragen aan het milieu en onze samenleving.

Keurmerk Sociale Onderneming

Mondial Oostland Verhuizingen is aandeelhouder van Mondial Movers, het samenwerkingsverband van verhuisbedrijven in Nederland en zet zich in voor de volgende SDG’s (Sustainable Development Goals):

Met die reden is recentelijk het Keurmerk Sociale Onderneming uitgereikt. Om deze status te verkrijgen moet je aantoonbaar bijdragen aan de gestelde doelen van de Verenigde Naties en dat doet Mondial Movers en ook ons verhuisbedrijf.

Duurzaam verhuizen, circulaire economie en andere initiatieven

Naast het verzorgen van verhuizingen voor particulieren en de zakelijke markt zetten wij ons in om CO2 uitstoot te reduceren, door het wagenpark te verduurzamen. Zo kunt u bij Mondial Oostland bijvoorbeeld ook elektrisch verhuizen. Dragen wij bij aan een circulaire economie, meubels die bij een verhuizing achterblijven, maar nog in goede staat verkeren, krijgen een tweede kans. Zijn wij erkend leerbedrijf en bieden wij jongeren de mogelijkheid om een erkende opleiding te volgen. Werken wij samen met maatschappelijke organisaties en zien het als onze taak om minderbedeelden te helpen. Daarnaast werkt Mondial Movers samen met gemeentes om bijvoorbeeld Zero Emissie Stadslogistiek te realiseren.

Het streven is om onze branche en klanten te laten zien dat zelfs een vervuilende sector verschil kan maken in het verminderen van CO2-uitstoot. Wij zijn gedreven door planet en people, zonder ons te schamen voor het profit-deel van ondernemen. Wij willen laten zien dat het kán en daarmee ook anderen inspireren.”
Aldus Marcel de Waal, directeur Mondial Movers.

Met een klik op onderstaande foto gaat u naar het volledige nieuwsitem op MVO Nederland:

Meer over MVO

Mondial Oostland Verhuizingen draagt graag haar een steentje bij aan onze maatschappij. Meer informatie over MVO en onze maatschappelijke initiatieven vindt u hier.