> Menu

Erkend Leerbedrijf

Na een evaluatie in september jl. heeft het management van Mondial Oostland Verhuizingen besloten om de samenwerking met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) voort te zetten, voor een periode van vier jaar. Dit betekent dat Mondial Oostland Verhuizingen Erkend Leerbedrijf blijft en mbo-studenten ook in de komende jaren een praktijkopleiding kunnen volgen via ons Erkende Verhuisbedrijf.

Betere kans op de arbeidsmarkt

SSB heeft haar waardering uitgesproken, want zo leren studenten het vak in de praktijk en hebben ze straks een betere kans op de arbeidsmarkt. Mondial Oostland Verhuizingen is sinds 3 oktober 2016 geregistreerd erkend leerbedrijf. Onze organisatie biedt hiermee een veilige leeromgeving, deskundige begeleiding en passende werkzaamheden voor o.a. de BBL-opleidingen Chauffeur wegvervoer en Logistiek medewerker.

Bekijk hier het certificaat

Op www.stagemarkt.nl ziet u voor welke opleidingen Mondial Oostland Verhuizingen erkend leerbedrijf is en wat studenten via ons kunnen en mogen leren.

KSO

Mondial Oostland is KSO gecertificeerd. Onze organisatie zet zich in voor verschillende SDG’s van de Verenigde Naties. Het leveren van onderwijs is een van de punten die helpt in de strijd tegen armoede en het verminderen van ongelijkheid. Het kan o.a. bijdragen aan het vinden een passende baan en daarmee het genereren van inkomsten om te kunnen voorzien in levensbehoeften. Meer over KSO en onze initiatieven vindt u op deze pagina.

Gerelateerd nieuws