Menu

Duurzame verhuizing van Ten Boer naar Leeuwarden

Een van onze klanten, een predikant uit Ten Boer, wilde graag duurzaam verhuizen naar Leeuwarden en heeft daarom bewust gekozen voor Mondial Oostland Verhuizingen. Voor deze duurzame verhuizing van Ten Boer naar Leeuwarden, hebben wij één van onze nieuwe MAN Euro 6 verhuiswagens ingezet. Kenmerkend voor deze wagens is het lage brandstofverbruik en de lage CO2 uitstoot en dat is beter voor het milieu.

De verhuizing

Tijdens de eerste verhuisdag heeft het verhuisteam de complete huisraad geladen in de duurzame verhuiswagen. Deze is lucht geveerd en dat komt ten goede aan een veilig transport van waardevolle inboedel. De inboedel is vervolgens, voor een korte opslag, ondergebracht in de verwarmde en met camera bewaakte opslagloodsen van Mondial Oostland Verhuizingen. Meer over beveiligde opslag bij Mondial Oostland Verhuizingen vindt u op deze pagina.

De volgende dag heeft het verhuisteam de spullen van onze klant afgeleverd bij de pastorie in Leeuwarden en hebben zij op vakkundige wijze het uitpakken van matrassen, hangkleding, schilderijen en spiegels verzorgd. Zo heeft Mondial Oostland Verhuizingen bijgedragen aan een zorgeloze en duurzame verhuizing van Den Boer naar Leeuwarden.

Verhuisvraag

Heeft u een verhuisvraag, of wilt u meer weten over de aanpak van Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen? Bel 0598 – 399 820 of stel uw vraag per e-mail aan een van onze verhuismedewerkers.