Menu

Duurzaam verhuizen van Annen naar ten Boer

Onze klant heeft bewust gekozen voor Mondial Oostland Verhuizingen. Men wilde graag duurzaam verhuizen van Annen naar Ten Boer en dat is mogelijk met ons erkende verhuisbedrijf. Voor deze verhuizing hebben wij één van onze nieuwe MAN Euro 6 verhuiswagens ingezet, deze hebben een laag brandstofverbruik en een lage CO2 uitstoot en dat is beter voor het milieu.  

Verhuizing van Annen naar Ten Boer en tijdelijke inboedelopslag

Voordat de verhuizing van Annen naar Ten Boer kon plaatsvinden heeft onze klant zelf de huisraad ingepakt. Het inpakken van matrassen, hangkleding, schilderijen en spiegels is op professionele wijze uitgevoerd door onze verhuizers. Daarnaast is de inboedel tijdelijk opslagen in onze klasse 3 beveiligde en met camera bewaakte, geklimatiseerde opslagfaciliteiten.

Op de eerste dag hebben de verhuizers de complete inboedel, a ca. 70 m3, geladen in de luchtgeveerde meubelwagens, voor een veilig transport. Daarna zijn deze verhuiswagens gestald in de verwarmde en met camera bewaakte opslagloodsen van Mondial Oostland Verhuizingen. Op deze pagina vindt u meer informatie over beveiligde opslag bij Mondial Oostland Verhuizingen.

Op de tweede dag is de inboedel bezorgd bij het nieuwe woonadres in Ten Boer en hebben onze vakkundige verhuizers het uitpakken van matrassen, hangkleding, schilderijen en spiegels verzorgd.

Verhuisvraag

Heeft u een verhuisvraag, of wilt u meer weten over de aanpak van Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen? Bel 0598 – 399 820 of stel uw vraag per e-mail aan een van onze verhuismedewerkers.