Menu

Duurzaam verhuizen met de Maxus EV80

Vanaf 13 november jl. hebben wij ons wagenpark uitgebreid met de Maxus EV80, een elektrische bestelwagen die bijdraagt aan het verminderen van de CO2 uitstoot. Deze week nam Jan van Santen, directeur Mondial Oostland Verhuizingen, de sleutels in ontvangst van deze Maxus EV80 Chassis Cab. Het is al enige tijd mogelijk om op een duurzame manier te verhuizen bij Mondial Oostland Verhuizingen; naast de inzet van elektrische vervoersmiddelen voor het transporteren van uw waardevolle inboedel zijn onze opslagfaciliteiten voorzien van ledverlichting en doen wij mee aan verschillende duurzaamheidsinitiatieven die bijdragen aan een beter milieu.

Duurzaam verhuizen met de Maxus EV80

Met de overhandiging van de sleutels is het allereerste exemplaar van de Maxus EV80 Chassis Cab in Europa afgeleverd en heeft Mondial Oostland Verhuizingen een primeur! In deze bestelwagen beschikt over 17 m3 inhoud om inboedels, kantoormeubilair e.d. duurzaam te verhuizen.

Over de Maxus “Electric Vehicle 80” (EV80)

Dit jaar is de Maxus “Electric Vehicle 80” (EV80) geïntroduceerd op de Europese bedrijfswagenmarkt. Deze elektrische bedrijfswagen, die geproduceerd wordt door SAIC- een grote Chinese autofabrikant – is beschikbaar in twee uitvoeringen: de gesloten bestelwagen en de Chassis Cab. Verder heeft deze bedrijfswagen een actieradius van bijna 200 kilometer (afhankelijk van de belading en rijomstandigheden) en kan deze in een tijdsbestek van circa 2 uur volledig opgeladen worden, via fast charging.

Duurzaam verhuizen bij Mondial Oostland

“Duurzaamheid staat centraal in onze bedrijfsvoering: daarin lopen wij graag voorop en wij zijn altijd op zoek naar nieuwe initiatieven. We merken ook dat steeds meer klanten zich bewust zijn van MVO en dat ze willen bijdragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Er wordt ook specifiek gevraagd of wij elektrisch vervoer hebben”, vertelt Jan van Santen. De Maxus EV80 Chassis Cab wordt onder meer ingezet voor verhuizingen in opdracht van de provincie Groningen, het Noorderpoort College, de Rijksuniversiteit Groningen, de gemeente Assen en Avebe.

Meer publicaties over de levering van de Maxus EV80 Chassis Cab:

Het Kontakt
De Vonk
MVO Nederland
Groen7
Bestelauto.nl
The Mover Pag. 20
The Mover – website
Der Mobelspediteur
The Portal

MVO bij Mondial Oostland Verhuizingen

Bij Mondial Oostland Verhuizingen is MVO een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering en wij dragen dan ook graag een steentje bij aan onze maatschappij. Meer informatie over MVO bij Mondial Oostland Verhuizingen vindt u hier.

Duurzaam verhuizen met Mondial Oostland Verhuizingen, Maxus Electric Vehicle 80 Duurzaam verhuizen met Mondial Oostland Verhuizingen, Maxus Electric Vehicle 80