Menu

Branchekeurmerk Erkende Verhuizer

Mondial Oostland Verhuizingen is al vele jaren Erkende Verhuizer en met gepaste trots mogen wij u melden dat wij ook voor de komende drie jaar dit keurmerk dragen.

Erkende Verhuizer certificaat

Het Erkende Verhuizer certificaat ontvang je niet zomaar. Deze wordt alleen afgegeven na het goed doorlopen van een audit, uitgevoerd door een onafhankelijke certificerende instelling. Tijdens de audit is onze volledige organisatie getoetst op alle kwaliteitsaspecten die vastgelegd zijn in het Reglement Erkende Verhuizer.

Download certificaat

Erkende Verhuizer, wat betekent dat voor u?

Dit certificaat is voor u de garantie dat, wanneer u uw verhuizing bij ons uitbesteedt, u verhuist met een betrouwbaar verhuisbedrijf.

Verhuismedewerkers hebben kennis van verhuizen en zijn in het bezit van erkende diploma’s. Onze organisatie voldoet aan kwaliteit-, milieu- en arbobeleid en hanteert de juiste methodiek voor het beheren van documenten en gegevens. Er wordt veilig, hygiënisch en met geschikte materieel en deugdelijke verpakkingsmaterialen gewerkt.

Download kwaliteitsaspecten

Opslagloodsen voldoen aan gestelde veiligheids- en kwaliteitseisen

Ook voor (tijdelijke) opslag van uw waardevolle inboedel en inventaris bent u bij Mondial Oostland Verhuizingen aan het juiste adres en voldoen wij aan de gestelde kwaliteitsaspecten. De opslagloodsen zijn klasse 3 beveiligd, voorzien van camerabeveiliging en volledig geklimatiseerd. Op die manier is uw huisraad of bedrijfsinventaris optimaal beschermd tijdens opslag.

Mondial Movers

Mondial Oostland Verhuizingen is aangesloten bij Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven. In het bezit van het KSO-keurmerk en Erkend Leerbedrijf.

Meer weten

Wilt u meer weten over verhuizen of over de opslagfaciliteiten van Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen? Bel 0598 399 820 of zend een e-mail met uw vraag.