Menu

Aardbevingsschade, duizenden woningen aardbevingsbestendig

In Groningen hebben veel huizen en bedrijfspanden aardbevingsschade opgelopen. Duizenden woningen moeten aardbevingsbestendig gemaakt worden aldus de commissaris van de koning René Paas. Hiermee wordt begin 2020 een start gemaakt. Wordt uw huis aardbevingsbestendig gemaakt dan kan dit betekenen dat u voor een korte of voor een langere periode opslag nodig heeft of zelfs tijdelijk moet verhuizen.

Goed om te weten dat Mondial Oostland Verhuizingen de kennis en expertise in huis heeft om u hierbij te helpen.

Vraag een offerte aan

Aardbevingsschade, verhuizen en opslag

Heeft u aardbevingsschade en bent u genoodzaakt om te verhuizen of heeft u (tijdelijk) opslag nodig voor uw waardevolle inboedel? Mondial Oostland Verhuizingen, Erkende Verhuizer in Groningen (Kolham), zorgt voor uw zorgeloze verhuizing. Daarnaast hebben wij klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten voor u beschikbaar.

Waarom Mondial Oostland Verhuizingen?

  • Jarenlange verhuiservaring, verhuisbedrijf sinds 1928
  • Professionele verhuizers, opgeleid personeel
  • Kennis van verhuizen en opslag na een aardbeving
  • Optimale bescherming van uw waardevolle spullen, Gebruik van het juiste verpakkings- en beschermingsmateriaal, matrashoezen, schilderij dozen etc.
  • Tijdelijke opslag mogelijk, beveiligde en verwarmde opslagloodsen, uw inboedel blijft in perfecte staat en u betaalt per week.

Vraag een offerte aan

 

Ruimte creëren, uw woning wordt beving bestendig gemaakt

Eerst moet er ruimte gecreëerd worden om een woning beving bestendig te maken. Met name de benedenverdieping, berging en zolder moeten leeg zijn om herstelwerkzaamheden uit te voeren.

De verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen ondersteunen bij het inpakken van de verhuisdozen, die door ons beschikbaar zijn gesteld en zij demonteren desgewenst uw meubilair. Het is ook mogelijk om gordijnen, gordijnrails en lampen af te halen.

Gaat u verhuizen naar een tijdelijke woning dan kunnen items ook overgebracht worden naar deze tijdelijke woning. Wanneer de herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd en u weer naar uw eigen woning kunt dan staan de verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen voor u klaar om u zorgeloos te verhuizen.

Uw inboedel in veilige handen

Wordt uw woning hersteld en zoekt u opslagruimte voor uw inboedel? Bij Mondial Oostland Verhuizingen is uw inboedel in veilige handen. Wij hebben ruim 7.500m3 aan opslagfaciliteiten voor u beschikbaar. De ruimten zijn geklimatiseerd, klasse 3 beveiligd en voorzien van camerabeveiliging. Mondial Oostland Verhuizingen verzorgt met enige regelmaat de verhuizing en de tijdelijke opslag van huisraad.

  • Ruim 7.500m3 beschikbaar
  • klasse 3 beveiligd, voorzien van camerabeveiliging
  • Uw inboedel direct opvraagbaar
  • Geklimatiseerd, uw huisraad blijft in perfecte staat
  • Betaling per week

Wij begrijpen dat u voor uw opslag alleen datgene wilt betalen wat u gebruikt. Daarom betaalt u bij ons per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst is van huurcontracten.

Uw inboedel is veilig opgeslagen in Kolham Groningen totdat uw woning is hersteld en aardbevingsbestendig is gemaakt.

Vraag een offerte aan

Gaat u verhuizen of moet u uw boedel tijdelijk opslaan?

Mondial Oostland Verhuizingen de Erkende Verhuizer van Groningen en omstreken. Bel 0598 – 39 98 20 of mail info@oostland.com, onze verhuisadviseurs staan voor u klaar.

Herstel van schade door aardbevingen, instanties die van belang zijn

De NAM is verantwoordelijk voor het herstel van de schade door aardbevingen in Noord-Nederland.
De NCG (Nationaal Coördinator Groningen) is de uitvoeringsorganisatie die verantwoordelijk is voor het hele proces – van opname, normering en zo nodig de versterking van gebouwen. Dit doen zij in overleg met de gemeente.
Op de website van Groninger Gasberaad vindt u een overzicht van instanties die u kunnen helpen na schade door aardbevingen.

Relevant nieuws

NOS Huizen Groningers eerder versterkt

RTV Noord  Versterking wordt vlot getrokken: Groningers hoeven minder lang te wachten

Dagblad van het Noorden Groninger Bouwakkoord komt eraan: snel aan de slag in het bevingsgebied, zonder trage aanbestedingsregels