Menu

Zorgverhuizing Lentis wordt als soepel en gezellig ervaren!

In het najaar van 2016 mochten wij voor Lentis, organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, een zorgverhuizing verzorgen. Een aantal bewoners, van de afdelingen de Parel en de Da Costa, verhuisden naar hun nieuwe huisvesting op de derde etage van het Heymanscentrum te Groningen. De verhuizing werd als soepel en gezellig ervaren en daar worden wij blij van.

Zorgverhuizing Lentis wordt als soepel en gezellig ervaren!

Voorafgaand aan de zorgverhuizing vond er een verbouwing plaats en is er met man en macht gewerkt om de betreffende etage op tijd klaar te krijgen voor haar bewoners.

De zorgverhuizers van Mondial Oostland hebben vervolgens alle persoonlijke bezittingen van de bewoners binnen twee dagen verhuisd naar deze nieuwe locatie.

Tijdens deze verhuisdagen hadden medewerkers en familieleden gezellige activiteiten voor bewoners en familie georganiseerd, zo verliepen de verhuisdagen soepel en gezellig. Aan het eind van de dag konden de bewoners weer in hun eigen bed slapen te midden van hun eigen spullen. Ondertussen zijn bewoners, familie en medewerkers al aardig gewend geraakt aan de nieuwe huisvesting en is men er erg tevreden mee.

Zorgverhuizing vereist specialistische kennis

Om een zorgverhuizing goed uit te voeren is specialistische kennis van belang. Mondial Oostland Verhuizingen is Zorgverhuizingspecialist. Wij zijn het eerste en enige verhuisbedrijf in Groningen die een groot deel van zijn medewerkers heeft opgeleid tot volwaardig en erkend zorgverhuizer. Concreet betekent dit dat onze zorgverhuizers gedrag van cliënten kunnen herkennen en zij bieden extra begeleiding en zorg tijdens de verhuizing. Verder zorgen zij ervoor dat alles op het juiste moment wordt verhuisd. Zo hebben patiënten of cliënten zo min mogelijk last van de verhuizing.

Heeft u binnenkort een zorgverhuizing en wilt u weten wat Mondial Oostland Verhuizingen voor u kan betekenen?

Door onze landelijke dekking zijn wij in staat om van Groningen tot Maastricht zorgverhuizingen uit te voeren, en dit tegen een zeer gunstig tarief. Bel 0598 – 39 98 20 voor het inplannen van een afspraak, vul het contactformulier of e-mail: info@oostland.com. Één van onze medewerkers neemt contact met u op.