Menu

Workshop ‘Hoe bouw ik een netwerk?’ deelnemers enthousiast!

Workshop 'Hoe bouw ik een netwerk?' deelnemers enthousiast!
Op woensdag 31 januari jl. gaf Jan van Santen, directeur Mondial Oostland Verhuizingen en netwerker pur sang, de workshop ‘Hoe bouw ik een netwerk?’ Deze workshop werd gegeven in het Vrijwilligerscollege De Kern te Hoogezand en georganiseerd door Stichting Kwartier Zorg & Welzijn.

De deelnemers reageerden erg enthousiast op de tips en tricks die zij van Jan mochten ontvangen. ‘Hoe bouw ik een netwerk? heeft mij inzicht gegeven om nieuwe contacten te kunnen leggen en ik heb geleerd hoe ik mijn bestaande netwerk beter kan onderhouden,’ aldus één van de cursisten.

Een goed netwerk biedt kansen

Jan van Santen; ‘Een goed netwerk biedt kansen, daarom is het zo belangrijk om te weten hoe je bouwt aan een duurzaam netwerk. Ik vind het belangrijk om mijn kennis, die ik op dit gebied heb, te delen met mensen die er baat bij hebben. Zo worden zij in staat gesteld om ook hun kansen beter te benutten.’

Handige tips en tricks

Tijdens deze workshop zijn de volgende onderwerpen aan bod gekomen en ontvingen de cursisten o.a. tips over:

  • hoe bouw je een netwerk op
  • hoe maak je een begin
  • waarin moet je investeren en
  • hoe wek je interesse

Het belang van een goed netwerk

Jan van Santen kent als geen ander het belang en de voordelen van het hebben van een goed netwerk. Al eerder gaf hij trainingen aan maatschappelijke organisaties/verenigingen over het onderwerp netwerken.

MVO

Deze workshop is in het kader van MVO, maatschappelijk verantwoord ondernemen, gegeven. MVO is een belangrijke pijler binnen Mondial Oostland Verhuizingen. De verhuisgroep heeft oog voor de werknemers, het milieu en een efficiënte bedrijfsvoering. Mondial Oostland Verhuizingen beschikt over milieuvriendelijke verhuisauto’s en ook de verhuisdozen zijn van duurzaam materiaal geproduceerd. Door middel van sponsoring ondersteunt Mondial Oostland Verhuizing nationale en lokale sportverenigingen, kunst en cultuur.

Workshop 'Hoe bouw ik een netwerk?' deelnemers enthousiast!