Menu

Werkplekverhuizing Lentis

Na het succesvol uitvoeren van een werkplekverhuizing voor Lentis, mochten wij deze heerlijke taart ontvangen. Wij bedanken Lentis hartelijk voor het vertrouwen en deze smaakvolle waardering! 

Werkplekverhuizing

In de periode januari t/m juli 2020 zijn ca. 160 werkplekken gefaseerd verhuisd, 20 werkplekken per keer, naar een lege gang in het pand aan Laan Corpus den Hoorn te Groningen. Deze werkplekverhuizing is in ca. acht dagen gerealiseerd en was onderdeel van een grote interne verhuizing van Lentis.  

Over Lentis

Lentis, ontstaan in 1895, biedt geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland.

Werkplekverhuizing

Uit ervaring weten wij dat een kantoor- of werkplekverhuizing grote impact heeft, niet alleen op uw organisatie maar ook op medewerkers. Een werkplekverhuizing of bedrijfsverhuizing wordt daarom door een gecertificeerde projectleider van Mondial Oostland Verhuizingen en volgens een strakke planning uitgevoerd.

Een speciaal aan u toegewezen projectleider werkt, in nauw overleg met u, een overzichtelijk projectplan uit. In het projectplan vindt u o.a. een stappenplan, de items die verhuisd moeten worden, de locatie en / of ruimtes waarheen verhuisd moet gaan worden en wordt voorzien van een haalbare tijdsplanning. Zo bent u continu op de hoogte van de vorderingen van uw verhuizing en u heeft één professioneel aanspreekpunt aan wie u al uw verhuisvragen kunt voorleggen; wel zo plezierig.

Meer weten

Wilt u meer weten over de aanpak van Mondial Oostland Verhuizingen? Bel 0598 – 399 820 of zend een e-mail naar info@oostland.com en ontvang antwoord op uw verhuisvragen.

Gerelateerd nieuws