> Menu

Voedselbank Hoogezand-Sappemeer is verhuisd

Voedselbank Hoogezand-Sappemeer verhuist met Mondial Oostland Verhuizingen
De Voedselbank in Hoogezand-Sappemeer is verhuisd. Zij hadden de behoefte aan meer ruimte, daarom werd er op 5 en 9 maart  jl. verhuisd naar een locatie die voldoet aan de eis. Mondial Oostland Verhuizingen verzorgde deze verhuizing.

Dag één | Overbrengen koelkasten en vriezers

De eerste dag stond in het teken van het overbrengen van twee koelkasten en twee vriezers. Er was bewust gekozen om deze een dag eerder over te brengen. Er werden nl. ook nog twee grote koelcellen gedemonteerd en verhuisd door een specialist.

Dag twee | Overbrengen van de inventaris

Op de tweede dag hebben twee verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen, in samenwerking met de medewerkers van de voedselbank, de rest van de inventaris verhuisd naar de nieuwe locatie aan de  Produktieweg te Hoogezand, tot 2004 was Mondial Oostland Verhuizingen hier gevestigd.

Verhuizen, demontage en montage

Met de luchtgeveerde verhuiswagen werd de inventaris naar de nieuwe locatie verhuisd. Voorafgaand aan de verhuizing hebben medewerkers van de voedselbank de verhuisdozen ingepakt. De verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen verzorgden de demontage van de meubels. Eenmaal aangekomen op de nieuwe locatie hebben de verhuizers de meubels gemonteerd, de verhuisdozen werden uitgepakt en ingeruimd door de medewerkers van de voedselbank.

Zakelijk verhuizen

Wilt u weten hoe hoog de verhuiskosten voor uw zakelijke verhuizing zijn? Vul dan het offerteformulier in en wij sturen u een duidelijke verhuisofferte toe. Hierin staat omschrijven hoe hoog de kosten zijn, maar ook welke verhuisservices u van ons kunt verwachten. Of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om zaken rondom uw bedrijfs- of werkplekverhuizing te bespreken. Vul ons contactformulier in, bel direct met een van onze verhuisspecialisten via 0598 – 39 98 20 of stuur een e-mail naar info@oostland.com.

Voedselbank Hoogezand-Sappemeer verhuist met Mondial Oostland Verhuizingen