Menu

Vlekkeloze werkplekverhuizing! Complimenten van de Gemeente Assen (verhuisverhaal)

Werkplekverhuizing op het Stadhuis van Assen

Vanwege de komst van een andere partij in ons gebouw per 2 januari, moesten wij ruimte creëren door de 1e verdieping van het Stadhuis leeg te maken en proberen onze collega’s niet te belasten met deze verhuizing!

Met Jan Smit (de echte!!) hebben wij een verhuisplan van 3 dagen bedacht.

Dag 1, extra werkplekken creëren

Dag 1 was bedoeld om ruimte te creëren in het pand om extra werkplekken te plaatsen. Onder de begeleiding van Jelle werd dit zo goed aangepakt dat er ’s middags al een aantal taken van dag 2 werden uitgevoerd.

Dag 2, 30 werkplekken verhuizen

Dag 2 zouden er 30 werkplekken verhuisd moeten worden (bureau’s, afkoppelen ict, verhuizen en weer aansluiten). Dit werd “natuurlijk” binnen no time uitgevoerd en er konden daardoor een aantal taken van dag 3 al uitgevoerd worden.

Dag 3, uitdagingen voor de verhuismedewerkers van Mondial Oostland Verhuizingen en creatieve oplossingen

Dag 3, zou een “ makkie” dag zijn…. Manfred en zijn “leerlingen” team werd dus ingepland!!!

Al meerdere verhuizingen gedaan met Manfred en wist dat dit te eenvoudig zou zijn voor hem. Vandaar dat ik een kleine verrassing voor hem had bedacht. … 4 bureau’s omwisselen op een externe locatie! Wat een klusje zou zijn werd opeens een “ project”.  Na de 4 bureau’s te hebben omgewisseld, werd door 1 collega van mij gevraagd om de inrichting van de kantoorruimte ernaast opnieuw in te richten… met 3 sterke mannen zou het vast niet lang duren, toch?? Maar dit wordt 1 uitdaging wanneer je 4 bureaus probeert te plaatsen in een ruimte waar er maar 3 passen… Na alles 10 keer te hebben verplaatst, altijd met een “ big smile” werd het tijd voor Manfred om DE oplossing te vinden. Binnen 2 tellen hadden de 4 bureaus een nieuwe plek gevonden… mijn collega was onder de indruk!!!

We mochten terug naar het stadhuis waar de rest van de team alles had verzameld. Dit was toch meer dan ik dacht… maar alles paste gelukkig net in de auto.

Na het meubilair op de externe locatie te hebben geplaatst kon de ict aangesloten worden… wat niet altijd gaat zoals je het graag wilt, vooral wanneer je onverwachte hulp van de nieuwe bewoners krijgt 😉 en te weinig kabels hebt…  Gelukkig werd de “vergeten kabeldoos” op tijd gevonden en konden de werkplekken verder ingericht worden.

Lof aan onze verhuizers, een verhuizing volgens het boekje

Na deze verhuizing heb ik alleen positief reactie gekregen, niks kapot, niks verdwenen, niks vergeten, jullie zijn echt Toppers!

Nogmaals bedankt voor de goede zorg en wie weet… tot ziens!!!

Francois Lemery
Gemeente Assen

Werkplek- of bedrijfsverhuizing?

Een perfecte coördinatie, een vaste projectleider, efficiëntie, strakke planning en een minimale verstoring van het werkproces, dat is voor u Zorgeloos Verhuizen! Lees hier wat Mondial Oostland Verhuizingen voor u kan betekenen, vraag informatie aan of bel: 0598 399820 voor het maken van een afspraak en ontvang advies op maat.