Menu

Verhuizing piano van Groningen naar Harkstede

Een van onze klanten ging verhuizen van Groningen naar Harkstede. Zij hebben een piano die vanaf de 1e verdieping van het verhuisadres geladen moest worden. Om de verhuizing van de piano van Groningen naar Harkstede te kunnen realiseren werd een kraanwagen ingezet.

Verhuizing piano inzet kraan

De woonkamer, waar de piano stond, bevindt zich aan de voorzijde op 1e verdieping van het gebouw. Er was geen mogelijkheid om de piano via het trappenhuis te verhuizen, met die reden is er gekozen om een kraan in te zetten. De piano werd goed ingepakt, voor een optimale bescherming tijdens transport en in de takels gehangen. Daarna werd de piano voorzichtig over het dak getakeld met deze kraan.

Piano verhuizen?

Mondial Oostland Verhuizingen heeft als geen ander verstand van het verhuizen van piano’s en vleugels. Met gebruik van het juiste materiaal, ervaren mankracht en de juiste transportmiddelen wordt uw piano ongeschonden en in goede staat verhuisd naar uw nieuwe adres. Toen pianofabriek Rippen nog bestond was moederbedrijf Mondial Waaijenberg Verhuizers de huistransporteur voor het nationaal en internationaal transport van piano’s en vleugels van deze producent.

Optimale bescherming tijdens transport

Onze opgeleide verhuizers gebruiken de juiste materialen om uw piano optimaal beschermd te verpakken. Uiteraard gebeurt dit met aandacht en op professionele wijze.  

Daarnaast maken wij gebruik van luchtgeveerde meubelwagens. Deze combinatie van ingrediënten zorgen voor optimale omstandigheden tijdens transport. 

Piano of vleugel verhuizen vanuit of naar een flat of appartementencomplex?

Geen probleem. De verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen maken op dat moment gebruik van een kraan, of andere hulpmiddelen die nodig zijn om uw piano of vleugel veilig te verhuizen vanaf of naar een hoger liggende verdieping.

Waarom Mondial Oostland Verhuizingen voor de verhuizing van uw piano of vleugel?

Wanneer u kiest voor Mondial Oostland Verhuizingen dan bent u ervan verzekerd dat uw piano of vleugel heel en in goede staat aankomt, zowel in uw nieuwe woning of bijvoorbeeld in de concertzaal waar u uw pianoconcert geeft.

Neem contact op met één van onze medewerkers, bel 0598 – 399 820 en informeer naar de mogelijkheden, of vraag een offerte aan.