Menu

Verhuizing mede mogelijk gemaakt door De Verhuisfamilie en Present

Mondial Oostland Verhuizingen verzorgt verhuizing met Stichting Present Midden Groningen
Soms kan het zijn dat je moet verhuizen, maar dat je geen geld beschikbaar hebt of dat er niemand is  die je kan helpen met je verhuizing. Op zo’n moment kan de hulp ingeschakeld worden van bijvoorbeeld De Verhuisfamilie en Stichting Present. Met de hulp van deze twee organisaties krijgen minderbedeelden de kans om te verhuizen. Deze keer stelden wij verhuisdozen en een verhuiswagen met chauffeur beschikbaar. Stichting Present Midden Groningen leverde de verhuisploeg aan.

De verhuisdag van Gerda

Op de verhuisdag van Gerda is de verhuisploeg van Stichting Present, al vanaf de vroege uurtjes, druk in de weer om alles in te pakken en vanaf de zesde verdieping naar beneden te brengen. Voor de flat, waar Gerda tot voor kort woonde, staat een enorme verhuiswagen van Mondial Oostland Verhuizingen uit Hoogezand klaar, voldoende ruimte om de complete huisraad te vervoeren naar het nieuwe woonadres.

De verhuizing verloopt voorspoedig totdat…

De dozen zoeven soepel op rolletjes de lift in en uit. De verhuizing verloopt voorspoedig, totdat de bank aan de beurt is. De verhuizers moeten schuiven, passen en meten om de bank door de voordeur te krijgen, uiteindelijk lukt dit. Daarna volgt de volgende uitdaging, in vorm van de lift. Gelukkig blijkt de bank toch te passen in deze ruimte. Een van de verhuizers verdwijnt volledig achter de bank en alleen zijn stemgeluid is nog te horen.

Verhuizen, vele handen maken licht werk

De bank vindt een plekje in de verhuiswagen, maar verhuizen blijkt niet altijd zonder gevaar te zijn. De verhuizer heeft opeens met een flinke snee in z’n vinger. Wat blijkt; bij de sprong vanuit de verhuiswagen is hij gevallen en heeft hij z’n pink opengehaald aan de schroefboormachine. Hij moet naar de Huisartsenpost. Daar wordt de snee gehecht en krijgt hij een tetanusprik. Na dit uitstapje gaat de verhuizer gewoon door met de verhuisklus. Vele handen maken licht werk, binnen no time waren de spullen van Gerda verhuisd naar haar nieuwe woning.

Over Stichting De Verhuisfamilie

Stichting De Verhuisfamilie is door Mondial Movers BV in het leven geroepen en ondersteunt minvermogende burgers, zonder sociaal vangnet, bij een verhuizing. Ze werft hiertoe fondsen en werkt samen met lokale vrijwilligersorganisaties en Erkende Verhuizers.

Mondial Oostland Verhuizingen is onderdeel van de Mondial Waaijenberg Groep. Deze groep is aandeelhouder van Mondial Movers BV, het samenwerkingsverband van erkende verhuisbedrijven in Nederland. Meer informatie over deze stichting vindt u op de website van Stichting De Verhuisfamilie.

Over Present Midden Groningen

Present slaat een brug tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk koppelt Present vrijwilligers aan mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Op de website van Stichting Present Midden Groningen vindt u meer informatie.

Mondial Oostland Verhuizingen verzorgt verhuizing met Stichting Present Midden Groningen Mondial Oostland Verhuizingen verzorgt verhuizing met Stichting Present Midden Groningen Mondial Oostland Verhuizingen verzorgt verhuizing met Stichting Present Midden Groningen