Menu

Verhuizen, zelf doen of uitbesteden?

Sinds begin dit jaar neemt het verhuizen weer toe, na een paar rustige jaren. Vroeger (ver voor mijn tijd), tot ca. 1950, verhuisde je slechts één of twee keer in je leven. De laatste decennia worden de mensen mobieler, veranderen ze sneller van betrekking en gaan de thuiswonende kinderen eerder de deur uit om zelfstandig te kunnen wonen. Het is eenvoudiger geworden om de Nederlandse grenzen te passeren en de angst voor heimwee is minder. Dit gezien de snelle communicatievoorzieningen en de relatief lage kosten van reizen.

Zelf verhuizen of laten verzorgen

Ben je jong, heb je weinig inboedel, veel vrienden en verhuis je over een korte afstand? Dan huur je een bakkie,  regelt een paar verhuisdozen en haalt wat te drinken in huis, wordt het toch nog gezellig.

Ben je ouder, heb je meer inboedel en verhuis je over een langere afstand? Dan komen wij graag in beeld. De verhuiskosten rekenen wij graag aan u voor: moeten we inpakken, kasten demonteren, lampen afhalen en gordijnrails van de muur halen? Of wilt u alleen grote stukken meubilair verhuizen: de vrieskist, bankstel, kledingkasten, ledikanten? Op basis van uw wensen ontvangt u een offerte op maat.

Internationaal verhuizen

Is voor een doe het zelver niet zo gemakkelijk, al zijn er mogelijkheden te bedenken om de kosten laag te houden: wilt u zich aanpassen aan de data, waarop wij combinatie- mogelijkheden bieden naar/uit diverse landen?

Kunt u zelf de niet-breekbare artikelen, zoals boeken, linnengoed, enz. in dozen verpakken? Kijkt u op onze website: www.oostlandverhuizingen.nl en klik op combinatie-mogelijkheden:  U ziet dan een overzicht van de buitenlandse ritten, welke thans al geboekt staan. Wij zijn (net nog) geen reisbureau, maar misschien zit er een bestemming bij naar uw keuze.

Verhuiskosten

Wil uw weten hoe hoog de verhuiskosten zijn? Vul dan het offerteformulier in en wij sturen u een duidelijke verhuisofferte toe. Hierin staat omschrijven hoe hoog de kosten zijn maar ook welke verhuisservice u kunt verwachten.