> Menu

Verhuizen is een kunst!

Kunstverhuisdoos 2017 Mondial Oostland Verhuizingen
Ieder jaar vraagt Mondial Movers aan een kunstenaar om een kunstverhuisdoos te ontwerpen. De kunstenaar krijgt hierbij de volledige vrijheid. Vervolgens wordt het ontwerp gedrukt op de verhuisdoos van dat jaar.

Deze kunstverhuisdoos onderstreept dat er met een verhuisdoos meer mogelijk is dan alleen de normale dagelijkse opbergfunctie. Iedere kunstenaar laat op zijn manier de verhuisdoos een eigen verhaal vertellen. Een verhaal dat gebruikers inspireert.

Kunstverhuisdoos 2017

Kunstenares  Pauline Bakker, uit Bergen, heeft het ontwerp van 2017 gemaakt . Zij liet zich bij het ontwerp inspireren  door het verhuisverhaal, waarbij de verhuiswagen wordt uitgezwaaid, vertrekt, aankomt en gelost wordt bij de nieuwe wonruimte.

Haar voorliefde voor de heldere Mondriaan kleuren kon Pauline volledig kwijt op deze kunstverhuisdoos.

Vanaf 2013 is de eerste kunstverhuisdoos gelanceerd door Mondial Movers. Mondial Movers sponsort kunst en kunstuitingen gerelateerd aan de branche of het bedrijf.

Zorgeloos verhuizen uit de kunst?

Mondial Oostland Verhuizingen biedt u nu deze unieke kans. Neem contact op met een van onze medewerkers op 0598 – 39 98 20, of zend een e-mail naar info@oostland.com en ontvang uw eigen kunstverhuisdoos. Gelimiteerde oplage en op = op.

Kunstverhuisdoos 2017 Mondial Oostland Verhuizingen