Menu

VERHUIZEN ANNO 1972 EN NU

Zo af en toe ontvangen wij leuke items uit het verhuisverleden van Mondial Oostland Verhuizingen. Van één van onze trouwe klanten, die binnenkort weer verhuist, ontvingen wij deze verhuisfactuur uit 1972.

Verhuizen anno 1972 en nu…de tijd heeft niet stilgestaan. Btw-verhogingen, de invoering van de euro, digitalisering… Mondial Oostland heeft zich in de tijd ook verder ontplooid en geïnvesteerd in ontwikkelingen die eraan bijdragen dat u bij onze organisatie zorgeloos verhuist en uw spullen kunt opslaan.

Volledig geautomatiseerd en duurzaam verhuizen

Daar waar vroeger gebruik werd gemaakt van de typemachine en het papieren archief onmisbaar was, is Mondial Oostland Verhuizingen nu volledig geautomatiseerd. Onze opslagfaciliteiten in Kolham zijn voorzien van de laatste technieken, camerabeveiliging en transportsystemen. Zo is de huisraad, meubilair, archieven en andere waardevolle spullen van onze klanten, direct opvraagbaar en optimaal beveiligd.

Kiest u voor Mondial Oostland Verhuizingen, dan kiest u automatisch ook voor een duurzaam verhuisbedrijf. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van duurzame verpakkingsmaterialen en de vervoersmiddelen die wij inzetten verbruiken minder brandstof, hiermee wordt de CO2 uitstoot aanzienlijk gereduceerd.

Erkende Verhuizer Mondial Oostland is ISO 14001 gecertificeerd en een milieubewust en maatschappelijk verantwoord verhuisbedrijf.

Voor de daadwerkelijke verhuizing, zoals het inpakken en verplaatsen van de waardevolle goederen van onze klanten, blijft uiteraard fysieke mankracht vereist.

Benieuwd hoe u zorgeloos verhuist met Mondial Oostland Verhuizingen?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing of bel 0598 – 399 820 voor het maken van een afspraak. Onze verhuisadviseur komt dan geheel kosteloos bij u langs voor het maken van een op maat gesneden taxatie.