Menu

Truckstar festival Assen

Mondial Oostland onderweg naar Trucstar festival 1
Tijdens het Truckstar festival Assen, 29 – 31 juli jl., waren chauffeurs Marcel Huizing en Jelle Dikkema van de partij met de Mondial Oostland luchtgeveerde meubelwagen.

Grootste transportfeest van Europa

Dit jaarlijks terugkerend event waaraan zo’n 2.200 vrachtwagens deelnemen is met ruim 57.000 bezoekers het allergrootste transportfeest van Europa. Mooie wagens, stoere praat, spectaculaire truckshows, klassiekers en gebulder van pk’s, je moet het een keer gezien hebben.

Het Truckstar Festival begint eigenlijk al op vrijdag. In de ochtend start het binnenrijden van de trucks uit de speciale categorieën, gevolgd door de trucks die langs de baan komen te staan. Het binnenrijden is een heel spektakel.

Na het inparkeren staan alle 2.200 trucks mooi opgesteld op de paddock en langs de baan, samen met de bijbehorende bankstellen, barbecues, biertap en zwembaden. Voor alle chauffeurs en aanhang is het feest dan al begonnen.

Show en spectakel

Op het TT Circuit vinden show en spektakel plaats; zoals caravanraces, racetrucks en de chauffeursspelen. Het kloppend hart van het binnenterrein, de paddock, is het beursplein. Daar kan je de grote truckmerken vinden. Daarnaast zijn tal van stands waar je bijvoorbeeld truckaccessoires en schaalmodellen kunt vinden.

Wil je meer weten over het Truckstar Festival? Bezoek dan: https://truckstar.nl

Mondial Oostland onderweg naar Trucstar festival 1 Mondial Oostland onderweg naar Trucstar festival 1