Menu

Thuis voor Oekraïne

Wat een geweldig initiatief van ‘Thuis voor Oekraïne’ ! Op donderdagavond 24 maart jl. zijn er twee bussen, volgeladen met hulpgoederen, vertrokken richting Polen. Naast het leveren van de hulpgoederen zijn er vluchtelingen opgehaald.

In de loods en kantoren van rijschool Folkers in Winschoten waren, voorafgaand aan de trip, veel vrijwilligers in de weer. Shampoo, medicijnen, eten en heel veel andere spullen werden in dozen ingepakt.

Mondial Oostland Verhuizingen heeft voor dit geweldige initiatief de verhuisdozen, waarin de hulpgoederen verpakt zijn, gedoneerd. Op deze manier kunnen wij ons steentje bijdragen aan de broodnodige hulp voor burgers en vluchtelingen in Oekraïne.

Op donderdagavond 24 maart jl. zijn de twee touringcars richting Polen vertrokken, om hulpgoederen te brengen en om vluchtelingen op te halen.

Meer over ‘Thuis voor Oekraïne’

‘Thuis voor Oekraïne’ is een landelijk hulpnetwerk dat zich ten doel stelt om vluchtelingen uit Oekraïne een (tijdelijk) warm en veilig onderkomen aan te bieden. Meer informatie over de maatschappelijke initiatieven van ’thuis voor Oekraïne’ vindt u hier.

Maatschappelijk betrokken

Mondial Oostland Verhuizingen is een maatschappelijk betrokken organisatie en KSO-gecertificeerd. Directie en medewerkers dragen dan ook graag hun steentje bij en bieden hulp aan mensen die het niet zo breed hebben. Meer over onze MVO en KSO bij Mondial Oostland Verhuizingen vindt u hier.

Gerelateerd nieuws

RTV Noord Groningers reizen af naar Polen
RVT Noord

Laatste nieuws van 'Thuis voor Oekraïne'
Thuis voor Oekraïne

RTV Noord Zuidbroeksters zetten zich in voor opvang Oekrainers
RVT Noord