Menu

Spullenbank en Huisraadbank zijn Corona-proof

De Spullenbank en Huisraadbank [Stichting Midden-Groningse Uitdaging] zijn ‘Corona-proof’. Volgens RIVM-richtlijnen worden goederen minimaal 48 uur opgeslagen. Een mogelijk aanwezig virus is na die periode niet meer aanwezig. Spullen kunnen vanaf dat moment veilig uitgegeven en hergebruikt worden. Daarnaast wordt er gewerkt met bezoek op afspraak, geldt de 1 1/2 m afstand en worden gestelde richtlijnen gehanteerd.

Sponsor Midden-Groningse Uitdaging

Mondial Oostland Verhuizingen is sponsor van Midden-Groningse Uitdaging (MGU). De MGU mag huisraad en spullen, van de Huisraadbank en Spullenbank, geheel belangeloos opslaan in de opslagfaciliteiten van ons Erkende Verhuisbedrijf. Wij vinden, het als sponsor van dit maatschappelijke doel, goed om te weten dat Midden-Groningse Uitdaging de RIVM-richtlijnen nauwkeurig naleeft en gaat voor veiligheid en gezondheid.

Aanbod Spullenbank

Er zijn in de Spullenbank diverse goederen beschikbaar. Bijvoorbeeld voor vrijwilligersorganisaties die behoefte hebben aan een goed bureau of een bureaustoel. Een overzicht van het aanbod vindt u op de website van de Spullenbank.

Aanbod Huisraadbank

In de Huisraadbank is allerlei huisraad beschikbaar voor mensen die een huis moeten inrichten maar daarvoor geen financiële middelen hebben. Sociaal werk of maatschappelijke organisaties kunnen namens hen een beroep doen op deze goederen. De huisraad kan gratis worden meegenomen. Een overzicht van beschikbare huisraad vindt u hier en meer informatie over de Huisraadbank vindt u op de website van de MGU.

Maatschappelijk betrokken

Mondial Oostland Verhuizingen is maatschappelijk betrokken en draagt graag haar steentje bij aan een betere leefomgeving, het milieu en sponsoring van goede doelen. Wij zijn in het bezit van het Keurmerk Sociale Onderneming (KSO).  Het certificaat waarbij de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties worden aangehouden. Meer over onze kernwaarden en doelstellingen vindt u op de pagina MVO.