Menu

Speelgoededoelendoos maakt kinderen blij

Gaat u verhuizen en heeft u speelgoed over dat nog in goede staat verkeert? Vraag dan bij Mondial Oostland Verhuizingen de Speelgoededoelendoos aan. Door speelgoed te doneren in deze speciale verhuisdoos maakt u kinderen die in armoede leven enorm blij.

Speelgoed doneren

Verhuizen betekent spullen uitzoeken en dozen inpakken. Ook kinderen maken tijdens de verhuisperiode vaak de keuze welk speelgoed wel en niet meegaat. Speelgoed dat nog in goede staat verkeert kan gedoneerd worden in deze speciale verhuisdoos. Weggooien is zonde, helemaal als je weet dat er mensen zijn die het goed kunnen gebruiken.

Mondial Oostland Verhuizingen zorgt er samen met lokale goede doelen voor dat het speelgoed terecht komt bij kinderen van gezinnen die arm zijn. De Speelgoededoelendoos is ontworpen door Roberto Baldussi, reclamebureau TIME.

Download flyer Speelgoededoelendoos

Mondial Movers foundation

Dagelijks komen wij als verhuisbedrijf de problemen van eenzaamheid en armoede in onze samenleving tegen. Om hier constructief iets tegen te doen is de Mondial Movers Foundation opgericht. De Speelgoededoelendoos is één van de initiatieven van deze stichting die strijdt tegen armoede en eenzaamheid in Nederland. Mondial Oostland Verhuizingen is één van de oprichters en zet zich in voor deze maatschappelijk betrokken organisatie.

Verhuisfamilie

Een ander initiatief van Mondial Movers Foundation is de Verhuisfamilie. Vanuit de Verhuisfamilie worden mensen ondersteund die door omstandigheden moeten verhuizen, maar daar zelf niet de financiële middelen en het netwerk voor hebben. Dit gebeurt in samenwerking met vrijwilligers van stichting Present en de professionals van de Organisatie voor Erkende Verhuizers.

MVO

Mondial Oostland Verhuizingen draagt graag haar een steentje bij aan onze maatschappij. Meer informatie over MVO en onze maatschappelijke initiatieven  vindt u hier.