> Menu

Pronkavond Midden-Groningse Uitdaging

De pronkavond van Stichting Midden-Groningse Uitdaging vond dit jaar plaats op 11 oktober jl. in Restaurant De Boerderij bij de Fraeylemaborg in Slochteren. In totaal heeft deze pronkavond 5.000,00 euro opgebracht.

Oprichting Huisraadbank

Tijdens deze pronkavond werd er een diner met bijpassend wijnarrangement aangeboden en een loterij en een veiling gehouden. Het geld van deze pronkavond komt ten goede voor de oprichting van een Huisraadbank in Midden-Groningen.

In een gezellige ambiance en ontspannen sfeer genoten zo’n 75 mensen van een uitgebreid diner. Tussen de gangen door vond de veiling plaats, die begeleid werd door Cabaretier Arno van der Heyden en zijn charmante assistente Thamara. De veiling, die tijdens het bieden gepaard ging met uitbundige lachsalvo’s vanuit de zaal, heeft 3.000 euro opgeleverd en de stoelenverkoop heeft 2.000,00 opgebracht.

Wij feliciteren Stichting Midden-Groningse Uitdaging met het mooie resultaat van 5.000,00 die ingezet kan worden voor het goede doel.

Over stichting Midden-Groningse Uitdaging

Sinds de oprichting van Midden-Groningse Uitdaging in 2015 heeft de stichting al veel verbindingen kunnen leggen tussen vrijwilligersorganisaties en maatschappelijk betrokken ondernemers. Inmiddels drie jaar later weten de vrijwilligersorganisaties en ondernemers uit de regio steeds beter de weg te vinden naar het Rengerspark in Kolham, waar de Midden-Groningse Uitdaging kantoor houdt.

Mondial Oostland Verhuizingen en MVO

Jan van Santen, directeur Mondial Oostland Verhuizingen, is al vanaf het begin actief betrokken bij Midden-Groningse Uitdaging. Vanuit de vestiging Mondial Waaijenberg Verhuizers te Ede is Jan al langer bekend met het concept van De Uitdaging.

Mondial Oostland Verhuizingen support diverse goede doelen, is actief betrokken en levert haar bijdrage aan verschillende maatschappelijke initiatieven. Meer weten over hoe Mondial Oostand dit doet? Ontdek het hier.

MVO bij Mondial Oostland Verhuizingen. Pronkavond Midden-Groningse Uitdaging MVO bij Mondial Oostland Verhuizingen. Pronkavond Midden-Groningse Uitdaging

Fotografie: Midden-Groningse Uitdaging