Menu

Piano verhuizen in Siddeburen

Modial Oostland Verhuizingen kreeg de vraag om een piano te verhuizen in Siddeburen. Deze verhuizing die wij op 1 februari jl. hebben uitgevoerd voor onze klant, is naar volle tevredenheid verlopen. Met inzet van een verhuislift, die wij inpandig geïnstalleerd hadden, is de piano van de ene naar de andere verdieping verhuisd.

Verhuizen piano | onze aanpak

Voor het verhuizen van een piano heb je naast een aantal sterke verhuizers ook het juiste verpakkingsmateriaal en materieel nodig. Alleen op die manier kan een piano veilig en beschermd naar een nieuwe locatie verhuisd worden. Bij deze verhuizing is de piano vooraf in dekens ingepakt en omwikkeld met folie.

Krijg een indruk van onze aanpak

Naast de inzet van een verhuislift wordt bij Mondial Oostland ook gebruik gemaakt van luchtgeveerde meubelwagens, zo worden er ook tijdens transport optimale omstandigheden gecreëerd en worden uw waardevolle goederen veilig getransporteerd naar uw nieuwe woonadres. Mondial Oostland Verhuizingen is ook Erkende Verhuizer. Dat geeft u de garantie dat u zaken doet met een betrouwbaar verhuisbedrijf.

Kosten voor het verhuizen van een piano

Bent u benieuwd naar de kosten voor het verhuizen van een piano? Mondial Oostland Verhuizingen informeert u graag. Iedere verhuizing is anders, daarom komt onze verhuisexpert bij u langs voor een verhuisopname en dat u een overzichtelijke offerte ontvangt. Daarin staan de exacte kosten voor het verhuizen van uw piano.

Meer over piano verhuizen

Wilt u meer informatie over het verhuizen van een piano via Mondial Oostland Verhuizingen? Bel 0598 v399 820, vraag een offerte aan. Onze verhuizers staan voor u klaar.