> Menu

Particuliere verhuizing in Haren

Op 12 en 13 februari jl. heeft Mondial Oostland Verhuizingen een particuliere verhuizing mogen uitvoeren binnen Haren (Groningen).

Mondial Oostland Verhuizingen complete ontzorging particuliere verhuizing Haren

Zorgeloos verhuizen in Haren

Onze relatie koos ervoor om de verhuizing volledig uit te besteden bij Mondial Oostland Verhuizingen. Onze verhuismedewerkers zorgden ervoor dat onze cliënt compleet ontzorgd werd en zorgeloos kon verhuizen in Haren. Ruim 50 m3 aan waardevolle bezittingen zijn zorgvuldig ingepakt door onze verhuizers en de meubels werden op het oude woonadres gedemonteerd. Daarna is de complete inboedel verhuisd naar de nieuwe woning van onze cliënt. Voor het transport van deze waardevolle inboedel hebben wij onze luchtgeveerde meubelwagens ingezet, die bijdragen aan een optimale bescherming. Op het nieuwe woonadres zijn de meubels vervolgens gemonteerd en op hun plaatst gezet en de inboedel uitgepakt.

Erkende Verhuizer

Mondial Oostland Verhuizingen is Erkende Verhuizer, aangesloten bij Fedemac en Mondial Movers. Zo kunt u er zeker van zijn dat u met een betrouwbare partner zaken doet voor zowel uw nationale als internationale verhuizingen.

Huis verkocht en tijdelijk opslag nodig?

Soms kan het zijn dat de overdracht van uw woning eerder plaatsvindt dan dat u de sleutel van uw nieuwe huis krijgt, of dat u nog op zoek bent naar vervangende woonruimte. Wat doet u in de tussentijd met uw inboedel?  Mondial Oostland Verhuizingen biedt uitkomst: Met 7.500 m2 aan opslagruimte, risicoklasse 3 beveiligd, stofvrij en verwarmd, kunt u met een gerust hart uw waardevolle spullen tijdelijk of voor langere termijn bij ons opslaan.

Uw verhuizing regelen met Mondial Oostland Verhuizingen

Bel 0598 – 39 98 20 of mail naar info@oostland.com, en plan een afspraak in om de mogelijkheden door te nemen voor uw verhuizing. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Wij staan graag voor u klaar.

Mondial Oostland Verhuizingen complete ontzorging particuliere verhuizing Haren