Menu

Particuliere verhuizing in de sneeuw

Wat hebben we in de afgelopen maand genoten van mooie winterse taferelen. Ook op 23 januari jl. en dat betekende automatisch een particuliere verhuizing in de sneeuw!

Particuliere verhuizing

De professionele verhuismedewerkers van Mondial Oostland Verhuizingen, chauffeur Ties met verhuizers Dennis en Harold, hebben tijdens deze particuliere verhuizing ruim 49 m3 aan inboedel en waardevolle bezittingen zorgvuldig ingepakt. Na het sneeuwvrij maken van de stoep kon de inboedel veilig in de luchtgeveerde meubelwagens geplaatst worden voor het transport van Uithuizen naar de nieuwe woning in Delfzijl.

Erkende Verhuizer

Mondial Oostland Verhuizingen is Erkende Verhuizer, aangesloten bij Fedemac en Mondial Movers. Zo kunt u er zeker van zijn dat u met een betrouwbare partner zaken doet voor zowel uw nationale als internationale verhuizingen.

Huis verkocht en tijdelijk opslag nodig?

Soms kan het zijn dat de overdracht van uw woning eerder plaatsvindt dan dat u de sleutel van uw nieuwe huis krijgt, of dat u nog op zoek bent naar vervangende woonruimte. Wat doet u in de tussentijd met uw inboedel?  Mondial Oostland Verhuizingen biedt uitkomst: Met 7.500 m2 aan opslagruimte, risicoklasse 3 beveiligd, stofvrij en verwarmd, kunt u met een gerust hart uw waardevolle spullen tijdelijk of voor langere termijn bij ons opslaan.

Uw verhuizing regelen met Mondial Oostland Verhuizingen

Bel 0598 – 39 98 20 of mail naar info@oostland.com en plan een afspraak in om de mogelijkheden door te nemen voor uw verhuizing. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Wij staan graag voor u klaar.

Zorgeloos Verhuizen doet u met Mondial Oostland Verhuizingen, particuliere verhuizing